RTX 5070 sisteme 10.000 TL monitör önerisi

O zaman yapacak bir şey kalmıyor. 27 inç tercih edeceğim.

Asus TUF VG27A (sizin attığınız model) mi yoksa R27QE mi tercih etmeliyim?

Hangisi daha iyi sizce?
Aralarından tercihim TUF olurdu. R27QE biraz daha parlaklıkta iyi diye biliyorum. Kontrast olarak da TUF iyi. Yani bir tık daha iyi siyah görürsünüz ama G65B yanında yine gri durur. FPS oyuncusuysanız kontrast çok önemli değil ama farklar bunlar. R27QE daha ucuzsa onu da alabilirsiniz.

5070 ile problem yaşar mıyım 1080p odaklı monitörlerde?
İşlemci neydi?

Aralarından tercihim TUF olurdu. R27QE biraz daha parlaklıkta iyi diye biliyorum. Kontrast olarak da TUF iyi. Yani bir tık daha iyi siyah görürsünüz ama G65B yanında yine gri durur. FPS oyuncusuysanız kontrast çok önemli değil ama farklar bunlar. R27QE daha ucuzsa onu da alabilirsiniz.

İşlemci neydi?
Konunun ilk kısmında var, görsel olarak ekledim. Ryzen 5 9600X.

İşlemcin iyi bir sıkıntı olmaz ama hikaye odaklı oynarım dersen 2K monitörde bakabilirsin.
Hikaye de FPS de oynuyorum. Ağırlıklı olarak FPS tarafında olmamdan ötürü çekincem var zaten. 😄

Konunun ilk kısmında var, görsel olarak ekledim. Ryzen 5 9600X.

Hikaye de FPS de oynuyorum. Ağırlıklı olarak FPS tarafında olmamdan ötürü çekincem var zaten. 😄
E-sporcu olmayacaksan 2K al bence gerek yok diğerine. Arkadaşın son attığı 1080p için ideal bende onu almayı düşünüyorum 5k civarına düşünce alınabilir.

Pardon, görmemişim. Sıkıntı olmaz.

Ancak 1080P alıyorsanız pahalıya kaçmanızı ben önermem. Arkadaşın attığı AOC monitör hakkında bilgim yok ama şunu alsanız gayet yeterli olur;

1080P cihaza o kadar para vermeyin veya 1440P alın.
Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

İnç konusunda son kararı verip yarın sipariş vereceğim.

Fiyatına göre en iyi monitör G65B şu an ama illa IPS istiyorum diyorsanız;

Aynı sınıfta olan monitör bu.
Hocam merhaba bende Asus düşünüyorum bütçem 10.000₺ 1 hafta önce VG27AQL3A Vatanda 8200₺ idi bugün 12500₺ üstüne bu kadar zam gelmiş yeniden düşer mi bilmiyorum ama birkaç gün içinde almam lazım benimde yeni sistem alıyorum 5070Ti ve intel 265k bana 27 inç IPS 2k 170-180 Hz araliklari yeter ne alabilirim daha çok çizim yapacağım 3 boyutlu programlar kullanıyorum.Birde asusun bu modeli için parlaklığı düşük diyorlar Lenovo yada MSI mi yönelmek gerekir

Son düzenleme:
ASUS tercih etmemek için çok araştırdım Lenovo Legion R27QE ile MSI G274QPF E2 arasında kaldım. MSI tercih ettim. Belki yukarıdaki monitörler daha iyidir bilmiyorum fakat seçenek sunmak için msi olanı da araştırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı