RTX 5070 sistemi almak için Tebilon güvenilir mi?

Bunu almak daha mı mantıklı o zmn bütçemin 5k üstü ama toparlamaya çalışırım bide gamegarajda var bi tane o da 5070 o da 50k oluo ama pek güvenemedim o yüzden

Bunu almak daha mı mantıklı o zmn bütçemin 5k üstü ama toparlamaya çalışırım bide gamegarajda var bi tane o da 5070 o da 50k oluo ama pek güvenemedim o yüzden
Bide ben özelleştir diyin bellğe 16gb dio

5070 Ti alın asla üzmez çöp olana kadar götürür

Dosya Ekleri

• IMG_9723.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 16
Evet şimdi gördüm 2 adet yazıyormuş sağ ol abi herkese teşekkür ederim yardım ettiğiniz için şu an lise 2ye gidiyorum üniversiteye kadar falan götürür değil mi?

Daha fazla bakımını düzgün aralıklarla yaptırırsan

Bide hayatımda ilk defa pc kurcam montajsız göndermeyi düşünüyorum kendim YouTubeden bakarak kurmayı deneyeceğim şuan laptop var monitöre bağladım kasa olarka kullanıyorum

Bide hayatımda ilk defa pc kurcam montajsız göndermeyi düşünüyorum kendim YouTubeden bakarak kurmayı deneyeceğim şuan laptop var monitöre bağladım kasa olarka kullanıyorum
Bence riske atmayın montajlayıp göndersinler

Daha fazla bakımını düzgün aralıklarla yaptırırsan
Yaparım abi ben dikkat ediom öyle şeylere nesef alamıo tozdan bir üsre sonra laptop zaten onu da elimden geldiğince temizlerim

öyle de yapabilirim kasanın camı kırılmaz inşallah söylediğim zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…