RTX 5070 sistemi almak için Tebilon güvenilir mi?

DLSS çok önemi kalmadi FSR 4.0 yanında ve Ray Tracing özelliği 5070 alsanda adamakıllı kullanamazsın upscale olmaksızın 5070 Ti almaya çalışın 7800x3D falan almayın.

7600 seç kalanı idare eder PSU FSP zaten sıvı soğutucuyu bilmiyorum tek.

7800x3D niye takmış herkes anlamadım aynı paraya 5070 Ti gelirken 5070 almak saçmalık.
Bunu almak daha mı mantıklı o zmn bütçemin 5k üstü ama toparlamaya çalışırım bide gamegarajda var bi tane o da 5070 o da 50k oluo ama pek güvenemedim o yüzden

Bunu almak daha mı mantıklı o zmn bütçemin 5k üstü ama toparlamaya çalışırım bide gamegarajda var bi tane o da 5070 o da 50k oluo ama pek güvenemedim o yüzden
Bide ben özelleştir diyin bellğe 16gb dio

Bunu almak daha mı mantıklı o zaman bütçemin 5K üstü ama toparlamaya çalışırım bir de GameGaraj'da var bir tane o da 5070 o da 50k oluyor ama pek güvenemedim o yüzden

Bir de ben özelleştir deyin bellğe 16 GB diyor

5070 Ti alın asla üzmez çöp olana kadar götürür

Dosya Ekleri

• IMG_9723.jpeg
    IMG_9723.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 16
Evet şimdi gördüm 2 adet yazıyormuş sağ ol abi herkese teşekkür ederim yardım ettiğiniz için şu an lise 2ye gidiyorum üniversiteye kadar falan götürür değil mi?

Daha fazla bakımını düzgün aralıklarla yaptırırsan

Bide hayatımda ilk defa pc kurcam montajsız göndermeyi düşünüyorum kendim YouTubeden bakarak kurmayı deneyeceğim şuan laptop var monitöre bağladım kasa olarka kullanıyorum

Bide hayatımda ilk defa pc kurcam montajsız göndermeyi düşünüyorum kendim YouTubeden bakarak kurmayı deneyeceğim şuan laptop var monitöre bağladım kasa olarka kullanıyorum
Bence riske atmayın montajlayıp göndersinler

Daha fazla bakımını düzgün aralıklarla yaptırırsan
Yaparım abi ben dikkat ediom öyle şeylere nesef alamıo tozdan bir üsre sonra laptop zaten onu da elimden geldiğince temizlerim

Bence riske atmayın montajlayıp göndersinle
Bence riske atmayın montajlayıp göndersinler
öyle de yapabilirim kasanın camı kırılmaz inşallah söylediğim zaman

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı