RTX 5070 Ti alınır mı?

Açıkçası MSI veya Galax olması benim için pek önemli değil de, 2x Frame Gen destekli mi 4x Frame Gen destekli mi olduğu biraz önem arz ediyor ya. Özellikle de belirttiğim hususları göz önünde bulundurunca... Yorumunuz için teşekkür ederim.

Şahsen R7 9700X alabileceğim bir farkı sadece 4X frame gen için ödemezdim. Ama sizi cezbetmişse doğru bir alım olmuştur. Arkanıza bakmayın keyfinize bakın bence.

Açıkçası MSI veya Galax olması benim için pek önemli değil de, 2x Frame Gen destekli mi 4x Frame Gen destekli mi olduğu biraz önem arz ediyor ya. Özellikle de belirttiğim hususları göz önünde bulundurunca... Yorumunuz için teşekkür ederim.
5070Ti alarak çok iyi yapmışsınız. Multi Frame Generation harika FPS artışı sağlıyor. Hiç kafanız karışmasın. İleride iyi ki almışım diyeceksiniz. Güzel günlerde kullanın.

5070Ti alarak çok iyi yapmışsınız. Multi Frame Generation harika FPS artışı sağlıyor. Hiç kafanız karışmasın. İleride iyi ki almışım diyeceksiniz. Güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim yorumunuz için, ben de böyle düşünüyorum dürüst olmak gerekirse. İyi geceler dilerim ^

Merhaba arkadaşlar. 5070 Ti'ye yetecek param var şu an almalısınız. 14700k işlemci yeterli olur herhalde.
DLSS olmadan fiyatını gram haketmeyen bir ekran kartı. Onun yerine 4070 Ti alınabilir.

Merhaba arkadaşlar. 5070 Ti'ye yetecek param var şu an almalısınız. 14700k işlemci yeterli olur herhalde.

DLSS 4 ve NVIDIA generative AI ilgini çekiyorsa neden olmasın bundan 8 ay önce RTX 4080 Super aldım ve şu anki teklonojilerini bile kullanmıyorum gerekli ve ihtiyaç duyulacak bir yazılım türleri değil rekabetçi oyunlarda NVIDIA Reflex'i açtığımda FPS düşüşleri bile yaşıyorum. :D

4070 Ti Super 35-40k bandında. 5070 Ti 38-42K bandında çıkınca direkt alacaktım (ki bu bile fazla. Aynı fiyatlarda olmalıydı hemen hemen çünkü yazılım dışında über süper bi fark yok eski nesil ile), kenarda param hazırdı ama fiyatı görünce şok oldum. Almışken de 5000 serisi almak istiyordum, AMD'yi de bekleyeceğim. Bu fiyatlara asla satamazlar bu kartları, aşırı saçma fiyatlandırma.

Hayır bildiğin düzenbazlık bu. 2-3 senelik teknoloji olan 4080 süper ile aynı fiyata çıkartıp ondan %15 daha güçsüz bir kart yapmak şaka gibi bir durum. Nadir oyunlarda kullanabileceğim Multi frame geni asla %15 kas gücüne değişmezdim aynı parayı verecek olsaydım.

4070 Ti Super 35-40k bandında. 5070 Ti 38-42K bandında çıkınca direkt alacaktım (ki bu bile fazla. Aynı fiyatlarda olmalıydı hemen hemen çünkü yazılım dışında Uber süper bir fark yok eski nesil ile), kenarda param hazırdı ama fiyatı görünce şok oldum. Almışken de 5000 serisi almak istiyordum, AMD'yi de bekleyeceğim. Bu fiyatlara asla satamazlar bu kartları, aşırı saçma fiyatlandırma.

44 bine çıkacak modeller var isterseniz ona bakabilirsiniz ama kesinlikle düşecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı