RTX 5070 Ti ekran kartı için PSU önerisi

Rahatsız edici bobin sesi. Özellikle yüke girince aşırı çok rahatsız ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam.

Orada Raijintek cratos var mı 850W?

Roxy'nin attığı model var hocam ben atacaktım o atmış eş zamanlı.

Var mış.

Bu iyi diyosanız direk ekleyeceğim hocam.

Anladım hocam.

Roxy'nin attığı model var hocam ben atacaktım o atmış eş zamanlı.

Bu iyi diyosanız direk ekleyeceğim hocam.
O modeli alabilirsiniz hocam.

Tamamdır teşekkür ederim.

NZXT H6 Flow RGB, črno airflow ohišje (CC-H61FB-R1) kasada sizin dediğiniz gibi bu modeli aldım. Sanırım yanında 3 adet fan ile geliyor. Ekstradan fan almamı tavsiye eder misiniz? @roxy1881 @yusuf7878

Evet, ben de aynı kasayı kullanıyorum. Eğer bütçeniz kısıtlıysa sadece bir adet egzoz fan yeterli olacaktır. Ancak bütçeniz uygunsa, alt tarafa 2 adet 140 mm, üst kısma da 2 adet 120 mm(olursa 3) ve egzoz fan takmanız yeterli olur. Bir de şunu söyleyeyim bu kasanın tek sorunu toz filtresi yok toz filtresi alabilirsiniz ekstradan. Çünkü gerçekten çok tozlanıyor.

Evet, ben de aynı kasayı kullanıyorum. Eğer bütçeniz kısıtlıysa sadece bir adet egzoz fan yeterli olacaktır. Ancak bütçeniz uygunsa, alt tarafa 2 adet 140 mm, üst kısma da 2 adet 120 mm(olursa 3) ve egzoz fan takmanız yeterli olur. Bir de şunu söyleyeyim bu kasanın tek sorunu toz filtresi yok toz filtresi alabilirsiniz ekstradan. Çünkü gerçekten çok tozlanıyor.

Evet roxyninde dediği gibi üst tarafa görseldekini alacağım zaten dedıgınız gibi egzoz fan ve alta 2 tane yeterli olur sanırım. Aynı siteden fan önerileriniz varsa onları da iletebilirseniz sevinirim marka model cok fark ediyor mu bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-06-13 16.48.17.png
    Ekran Resmi 2025-06-13 16.48.17.png
    49 KB · Görüntüleme: 15
Evet roxyninde dediği gibi üst tarafa görseldekini alacağım zaten dedıgınız gibi egzoz fan ve alta 2 tane yeterli olur sanırım. Aynı siteden fan önerileriniz varsa onları da iletebilirseniz sevinirim marka model cok fark ediyor mu bilmiyorum.
Ben kasayı Noctua fanlarla kullanıyorum. Özellikle Noctua NF-A12x25 modelini, ister Chromax versiyonu ister klasik kahverengi haliyle tercih edebilirsiniz. Tabii ki bu fanlar fiyat ve tasarım açısından herkesin tercihine hitap etmeyebilir. Şahsen ben kahverengi ve krem rengini çok seviyorum 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı