RTX 5070 Ti Gaming X 72 derece oluyor

Bahadır Özmen

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar.
3 gün önce RTX 5070 Ti Gaming X Trio satın aldım ürünümü 4K da kullanıyorum Cyberpunk'da 72 dereceleri görüyorum ama ben bunu başkalarının videolarına aldanıp aldım. Onlarda maximum 60-63 dereceyi görüyordu, kasam Cooler Master h500.
Ayrıca DLSS açınca hiçbir FPS etkisi göremiyorum. Ekran kartı en güncelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar.
3 gün önce RTX 5070 Ti Gaming X Trio satın aldım ürünümü 4K da kullanıyorum Cyberpunk'da 72 dereceleri görüyorum ama ben bunu başkalarının videolarına aldanıp aldım. Onlarda maximum 60-63 dereceyi görüyordu, kasam Cooler Master h500.
Ayrıca DLSS açınca hiçbir FPS etkisi göremiyorum. Ekran kartı en güncelde.
72 derece çok normal. Nerede yaşadığına bağlı bire sıcaklıklar değişir. Dlss hakkında fikrim yok.

İade etmekte istemiyorum daha sıfır 3 gün oldu ama FPS'ler çok güzel 4 k da herkeste nasılsa öyle FPS veriyor ama onlarda ısı 60-62 bende 72 Ankara'da yaşıyorum hava şu an 22 derece.

Gerek yok kardeşime 5090 aldım o ısılarda aynı derece de geziyor. Çok dert etme. Altı üstü oyun oynuyorsun bir şey olmaz ekran kartına rahat ol.:)

İade etmekte istemiyorum daha sıfır 3 gün oldu ama FPS'ler çok güzel 4 k da herkeste nasılsa öyle FPS veriyor ama onlarda ısı 60-62 bende 72 Ankara'da yaşıyorum hava şu an 22 derece.
Hocam kasanızın airflowu iyi olmayabilir işlemciniz iyi soğutulmuyordur bunu her şey etkiler. 72 derece tam yükte çok çok iyi bir değer. Bu kartlar zaten 85-90 derecelere dayanbilcek kartlar. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kesinlikle iade etmenize gerek yok.

Şunun farkı olabilir mi MSI kart 65 derecede bile %30 fan hızında dönüyor eski kartım RTX 3070 Ti TUF Gaming o 50 C ulaşınca %60 dönüyordu RTX 5070 Ti fanı dönmüyor.

Kaç derece de fan açılıyor çok ta merak etmedim. İstersen yazılımını kurup manuel ayarlarsın. Benim ekran kartı marka konusunda daha önce Ethereum kazdığım için. ASUS TUF Gaming modeli. Isıya çok dayanıklı. Gece gündüz açıktı 1 ay boyunca bana mısın demedi. Dediğim gibi 5070 Ti kaç derece de otomatik fan açar bilmiyorum. Bu kadar dert etme fanlar çalışır.:)

Hocam kasanızın airflowu iyi olmayabilir işlemciniz iyi soğutulmuyordur bunu her şey etkiler. 72 derece tam yükte çok çok iyi bir değer. Bu kartlar zaten 85-90 derecelere dayanbilecek kartlar. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kesinlikle iade etmenize gerek yok.

Çok teşekkürler alışık değilim bu sıcaklıklara o yüzden biraz korkuttu 1080p kullanıcısıydım yük altında olmadığı için eski sistemin 65 C geçmiyordu 75 derece deyince bilgisayar yanacak galiba diye düşünce oluştu. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı