RTX 5070 Ti hangi marka alınır?

RyzenFF

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında pek fark olduğunu sanmıyorum ben yıllarca çoğu bileşeni ASUS olan bir bilgisayar kullandım ASUS tercih edebilirsiniz.

Ben şahsen biraz daha bütçe arttırıp 5080 almanı öneririm. Ancak illaki 5070 Ti alacaksan ve attığın modellerden birisini düşünüyorsan, ben Gaming Trio öneririm. Soğutma olarak hangisi ön planda bilemiyorum(muhtemelen eşitlerdir) ama gösteriş olarak Gaming Trio çok daha güzel.

Ben şahsen biraz daha bütçe arttırıp 5080 almanı öneririm. Ancak illaki 5070 Ti alacaksan ve attığın modellerden birisini düşünüyorsan, ben Gaming Trio öneririm. Soğutma olarak hangisi ön planda bilemiyorum(muhtemelen eşitlerdir) ama gösteriş olarak Gaming Trio çok daha güzel.

Hocam çok RGB seven bir insan değilim Mersin'de yaşıyorum benim için en önemli şey soğutma performansı.

İkisinden birini alacaksan MSI bas gec. Marka onemli abi, sonucta kaliteye para veriyorsun yoksa hepsinin icindeki kart ayni kart.

Hocam anakartım ASUS ROG STRIX B850-A anakart olacak kasayı da ASUS düşünüyorum malum ASUS sağlamlığı diye bir şey var biras ASUS ekosistemi toplamayı düşünüyorum sadece modelin soğutması falan nasıl sizce iyi midir?

Hocam çok RGB seven bir insan değilim Mersin'de yaşıyorum benim için en önemli şey soğutma performansı.

Hocam anakartım ASUS ROG STRIX B850-A anakart olacak kasayı da ASUS düşünüyorum malum ASUS sağlamlığı diye bir şey var biras ASUS ekosistemi toplamayı düşünüyorum sadece modelin soğutması falan nasıl sizce iyi midir?

TUF iyidir, ASUS'un orta segmenti. Gonul isterdi ki STRIX 5070 Ti al ama onlar inanilmaz pahali, su anda maalesef :( ama markaya bu kadar bagli olma, her marka her alanda mükemmel cok iyi olacak diye bir kural yok, oyle bir dunya da yok. ASUS kart isinde basarili, aksini cok az insan soyler. Kasa da PSU da illa ASUS olacak kafasina girme, isi kasa yapmak olan markalara yonel derim, o alanda ustaligini kanitlamis markalara yonel.

Ozetle, TUF iyi bir segment, ama unutma TUF orta segment, bir STRIX kalitesi bekleme, ama bir Prime rezilligi de bekle. Ekosistem yapacaksan al tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı