Hatsune
Hectopat
Soğutma performansı arıyorsan bu model.
Dediğim gibi benim için soğutması önemli Gigabyte modellerine bakayım o zaman onlarda hangi modelini almalıyım peki?
DLSS 4 FSR 4'den bir tık daha iyi, 90xx serisinden önce DLSS ile fsr3 arasında çok ciddi fark vardi, ama AMD FSR'ı gerçekten çok iyi geliştirdi ve son yazılım güncellemesi ile performansı da arttı, yani kafanız çok rahat bir şekilde 9070xt alabilirsiniz BENCE.Peki hocam 2. ve düşük bir ihtimal Sapphire Pulse marka RX 9070 XT alsam sizce nasıl olur DLSS 4 çok gerekli mi sizce.
Hocam ben sizi net bir şekilde uyarayım sonra içimde kalır üzülürüm. Ben kesinlikle gidip Asus 5070ti'a 53.000 TL vermenizi ÖNERMİYORUM, LÜTFEN VERMEYİN O PARAYI O KARTA. Palit Asus kadar köklü bir marka, gayet gayet iyi bir ekran kartı Palit 5070ti, lütfen gidip 10.000 TL fazla para vermeyin gerçekten çok gereksiz olur. Yine de siz bilirsiniz ben görevimi yapmış olayımDediğim gibi benim için soğutması önemli Gigabyte modellerine bakayım o zaman onlarda hangi modelini almalıyım peki?
DLSS 4 FSR 4'ten bir tık daha iyi, 90xx serisinden önce DLSS ile FSR3 arasında çok ciddi fark vardi, ama AMD FSR'ı gerçekten çok iyi geliştirdi ve son yazılım güncellemesi ile performansı da arttı, yani kafanız çok rahat bir şekilde 9070XT alabilirsiniz bence.
Hocam ben sizi net bir şekilde uyarayım sonra içimde kalır üzülürüm. Ben kesinlikle gidip ASUS 5070 Ti'a 53.000 TL vermenizi önermiyorum, lütfen vermeyin o parayı o karta. Palit ASUS kadar köklü bir marka, gayet gayet iyi bir ekran kartı Palit 5070 Ti, lütfen gidip 10.000 TL fazla para vermeyin gerçekten çok gereksiz olur. Yine de siz bilirsiniz ben görevimi yapmış olayım![]()
İşlemci, oyun için en iyi işlemci diyebilirim, kesinlikle alınır, ama anakartlar hakkında bilgim var diyemem, ChatGPT Ağa şöyle dediHocam hem yorumlara hem de vide incelemelere iyice bir baktım ekra kartında Palit'e karar kıldım dediğiniz gibi çok bir fark yok şu an sadece Palit'in hangi modelini almam gerektiğini söyleyebilir misiniz ayrıca anakartı değiştirmeme gerek var mı
İşlemci olarak.
AMD Ryzen 7 7800x3D.
Anakart olarak.
ASUS ROG B850-A
Düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.