RTX 5070 Ti hazır sistem önerisi

Furkage

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Altıma yeni PC çekmeyi düşünüyorum bütçe maksimum 80k olur. Kafamda şu sistem var CARNAGE-5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / MSI GeForce RTX 5070 TI 16G SHADOW 3X OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Sitede şöyle bir sistem de gördüm: MONZA-5070Ti / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Aralarındaki fiyat farkı değer mi üstteki için? Ya da sizin bu fiyat bandında önerdiğiniz başka sistem varsa yazabilirsiniz, teşekkürler.

İlk sistem daha iyi hocam arada ki bütçeniz de iyi ise. İşlemci ve ekran kartı açısından.

Hazır sistemlere oldum olası iyi gözle bakmam. PSU ve anakartı en kötüsünü takarlar.
Fiyat olarak çok fark etmiyorsa, tek tek parçaları kalitelisinden alıp toplamak daha mantıklı bence.

Selamlar. Altıma yeni PC çekmeyi düşünüyorum bütçe maksimum 80k olur. Kafamda şu sistem var CARNAGE-5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / MSI GeForce RTX 5070 TI 16G SHADOW 3X OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Sitede şöyle bir sistem de gördüm: MONZA-5070Ti / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Aralarındaki fiyat farkı değer mi üstteki için? Ya da sizin bu fiyat bandında önerdiğiniz başka sistem varsa yazabilirsiniz, teşekkürler.
Vade farksız taksitli toplama sistem önerisinde bulunabilirim:

Anakart: ASUS PRIME B650M-K (3 ay vade farksız taksit)
Ekran Kartı: Gainward Phoenix RTX 5070 Ti (3 ay vade farksız taksit)
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D (3 ay vade farksız taksit)
SSD: Kingston KC3000 1 TB(3 ay vade farksız taksit)
RAM: XPG Caster RGB 32 GB (2x16) (3 ay vade farksız taksit)
Kasa: Nzxt H5 Flow 2024 CC-H52FW-01 (3 ay vade farksız taksit)
PSU: FSP VITA-850GM (6 ay vade farksız taksit)
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2

Toplam: 80.000 TL

Vade farksız taksitli toplama sistem önerisinde bulunabilirim:

Anakart: ASUS PRIME B650M-K (3 ay vade farksız taksit)
Ekran Kartı: Gainward Phoenix RTX 5070 Ti (3 ay vade farksız taksit)
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D (3 ay vade farksız taksit)
SSD: Kingston KC3000 1 TB(3 ay vade farksız taksit)
RAM: XPG Caster RGB 32 GB (2x16) (3 ay vade farksız taksit)
Kasa: Nzxt H5 Flow 2024 CC-H52FW-01 (3 ay vade farksız taksit)
PSU: FSP VITA-850GM (6 ay vade farksız taksit)
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2

Toplam: 80.000 TL
On numara toplamışsın eline sağlık. Soğutucu güç kaynağı kasası ekran kartının soğutma bloğu diğer hazır sistemden daha kaliteli.

On numara toplamışsın eline sağlık. Soğutucu güç kaynağı kasası ekran kartının soğutma bloğu diğer hazır sistemden daha kaliteli.
Teşekkür ederim. Bilgim dahilinde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Soğutucu biraz kafama takıldı. İşlemci ortam sıcaklığına bağlı olarak 80 dereceleri görebilir. Hava soğutucu uzun ömür ve uzun süre kesintisiz soğutma sunması açısından en iyisi ama bu işlemciye yeter mi emin olamadım.

@Loyalty571 Hocam öncelikle teşekkürler zaman ayırdığınız için ama ben hazır sistemden devam etmek istiyorum. Hazır sisteme çok sıcak bakılmadığının farkındayım ama kendime göre sebeplerim var. İlk attığım kasada bu kesinlikle olmaz dediğiniz parça varsa onlar üzerinde oynayalım isterseniz. Ya da bu fiyat aralığında önerdiğiniz başka hazır sistem varsa ona da bakabilirim.

@Loyalty571 Hocam öncelikle teşekkürler zaman ayırdığınız için ama ben hazır sistemden devam etmek istiyorum. Hazır sisteme çok sıcak bakılmadığının farkındayım ama kendime göre sebeplerim var. İlk attığım kasada bu kesinlikle olmaz dediğiniz parça varsa onlar üzerinde oynayalım isterseniz. Ya da bu fiyat aralığında önerdiğiniz başka hazır sistem varsa ona da bakabilirim.
Hazır sistemin Anakartı, kasası, güç kaynağı, SSD'si ve RAM'i önerdiğimden kötü. Hem taksit de yok. Paranıza yazık. Montajı endişe ediyorsanız internette binlerce rehber var. İzleyin, okuyun, sorun. Bence yaparsınız. Zor değil.

hocam baya olmuş konu sessiz ama yine de sormak istiyorum ne yaptınız CARNAGE-5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / MSI GeForce RTX 5070 TI 16G SHADOW 3X OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye - Borderlands 4 Hediyeli bu sistemi aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı