RTX 5070 Ti Palit GameRock alınır mı?

Meehssi

Zeptopat
Daha fazla  
5070 Ti sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör ve ekipmanlar dahil bütçem 100-120k arası. Ekran kartı olarak hangi markayı alacağımı bilmiyorum. Palit GameRock alınır mı? MSI ve ASUS gereksiz pahalı geliyor bana. Forumlarda okudum, iyi diyen var, kötü diyen de. Sizce ne yapmalıyım?

5070 Ti sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör ve ekipmanlar dahil bütçem 100-120k arası. Ekran kartı olarak hangi markayı alacağımı bilmiyorum. Palit GameRock alınır mı? MSI ve ASUS gereksiz pahalı geliyor bana. Forumlarda okudum, iyi diyen var, kötü diyen de. Sizce ne yapmalıyım?
Gözün kapalı alınır, palit köklü, iyi firma.

Gamerock 44.9k (Akakçe den baktım daha ucuzu varsa bilmiyorum) aynı fiyata MSI Shadow 3x var ama bence oda biraz pahalı daha uygun olanları var:
Siyah renk olarak:
Pckolik'ten alınırsa iyzico+parolapara kampanyaları ile 37-38k oluyor
Beyaz renk olarak:
Yine iyzico+parolapara kampanyaları ile 1k indirim alınabilir

4070ti super palit kullanıyorum. Çok ta memnunum 5000 serisinde biraz malzeme kalitesi düştü deniyordu sıcaklık test değerlerine bakmak lazım.

Palit Almanya'da en çok terci edilen marka diye biliyorum.
Evet her yıl 2-3 ay Almanya'dayım çok tutuyor burda.
6-7 tane arkadaşım var birlikte oyun oynadığımız hepsinin ya palit ya asus nvidia ekran kartı var.
Fakat gainwardla aynı fabrikada üretiliyor aynı sayılır hangisi daha ucuzsa onu almalısın.
(Gamerock alcaksan onun muadili yok benzer fiyata soğutması baya iyi daha 1 hafta önce aldı arkadaşım)

Gamerock 44.9k (Akakçe den baktım daha ucuzu varsa bilmiyorum) aynı fiyata MSI Shadow 3x var ama bence o da biraz pahalı daha uygun olanları var.
Shadow, Palit ile boy ölçüşemez giriş seviyesi bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı