RTX 5070 Ti Palit GameRock alınır mı?

Evet her yıl 2-3 ay Almanya'dayım çok tutuyor burda.
6-7 tane arkadaşım var birlikte oyun oynadığımız hepsinin ya palit ya asus nvidia ekran kartı var.
Fakat gainwardla aynı fabrikada üretiliyor aynı sayılır hangisi daha ucuzsa onu almalısın.
(Gamerock alcaksan onun muadili yok benzer fiyata soğutması baya iyi daha 1 hafta önce aldı arkadaşım)

Neden ön kötüsü dediniz kullandınız mı?

5070 Ti sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör ve ekipmanlar dahil bütçem 100-120k arası. Ekran kartı olarak hangi markayı alacağımı bilmiyorum. Palit GameRock alınır mı? MSI ve ASUS gereksiz pahalı geliyor bana. Forumlarda okudum, iyi diyen var, kötü diyen de. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşım almadan önce bu modelin incelemelerine baktık. Ekran kartı çekirdeği oyunda en fazla 63 derece, VRAM ise 68 derecelerde. Gerçekten serin. Alternatif olarak benzer fiyatta Gigabyte ve Inno'nun modelleri daha sıcak çalılıyordu. Galax ise önermem. Gaminggentr ve Betaplus (aynı firmalar diye biliyorum) Türkiye distribütörü, sorun halinde mahkemelik olursunuz. Bu arada Nvidia 5000 serisi kartların düzgün çalışması için düzgün bioslu (arkadaşımda son bios sorun yapıyordu bu konuda) anakart versiyonu ile PCI GEN ayarlamasını otomatikten çılarıp manuel seçin.

Arkadaşım almadan önce bu modelin incelemelerine baktık. Ekran kartı çekirdeği oyunda en fazla 63 derece, VRAM ise 68 derecelerde. Gerçekten serin. Alternatif olarak benzer fiyatta Gigabyte ve Inno'nun modelleri daha sıcak çalılıyordu. Galax ise önermem. Gaminggentr ve Betaplus (aynı firmalar diye biliyorum) Türkiye distribütörü, sorun halinde mahkemelik olursunuz. Bu arada Nvidia 5000 serisi kartların düzgün çalışması için düzgün bioslu (arkadaşımda son bios sorun yapıyordu bu konuda) anakart versiyonu ile PCI GEN ayarlamasını otomatikten çılarıp manuel seçin.
Beni uzun vadede götürür mü peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı