RTX 5070 Ti Palit GameRock alınır mı?

Neden ön kötüsü dediniz kullandınız mı?

Arkadaşım almadan önce bu modelin incelemelerine baktık. Ekran kartı çekirdeği oyunda en fazla 63 derece, VRAM ise 68 derecelerde. Gerçekten serin. Alternatif olarak benzer fiyatta Gigabyte ve Inno'nun modelleri daha sıcak çalılıyordu. Galax ise önermem. Gaminggentr ve Betaplus (aynı firmalar diye biliyorum) Türkiye distribütörü, sorun halinde mahkemelik olursunuz. Bu arada Nvidia 5000 serisi kartların düzgün çalışması için düzgün bioslu (arkadaşımda son bios sorun yapıyordu bu konuda) anakart versiyonu ile PCI GEN ayarlamasını otomatikten çılarıp manuel seçin.

Beni uzun vadede götürür mü peki?

MSI'da sadece üst segment kartlar alınmalı alta inildikçe kalite çok düşüyor. Ventus çok ısınan bir kart ve ederinden çok çok pahalıya satılıyor.
Teşekkürler yardımınız için palit şans verelim umarım pişman olmam sinerji bilgisayardan alacam

Gainward RTX 5070Ti Phoenix bugün geldi. Hemen taktım. Test ettim. Ses ve sıcaklık seviyeleri eski kartım Asus TUF modelinden hiç bir farkı yok. Coil whine yok. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…