2024 3.1 ATX olan.Bu 2023 değil mi ?
2024 3.1 ATX olan.Bu 2023 değil mi ?
Hayır, yeni jenerasyon bu.Bu 2023 değil mi ?
Daha iyileri var ama masraf yapmaya gerek yok Rm1000e gayret kaliteli bir PSU'dur.Belirttiğim bütçede alabileceğim en iyi psu olarak öneriniz yine bu mu olur?
Tamamdır teşekkür ederim.Daha iyileri var ama masraf yapmaya gerek yok Rm1000e gayret kaliteli bir PSU'dur.
Dediğiniz PSU elime ulaştı, modüler olması güzel. Fakat tek beğenmediğim nokta 10 yıllık 700W PSU'mdan daha çok fan sesi yapıyor. Alacak olanlar buna dikkat etmeli.Daha iyileri var ama masraf yapmaya gerek yok Rm1000e gayret kaliteli bir PSU'dur.
Rme serisinin çok gürültülü olmadığını duymuştum oysa ki.Tamamdır teşekkür ederim.
Dediğiniz PSU elime ulaştı, modüler olması güzel. Fakat tek beğenmediğim nokta 10 yıllık 700W PSU'mdan daha çok fan sesi yapıyor. Alacak olanlar buna dikkat etmeli.
Rm1000e loud fan yazınca bile bir sürü konu gördüm yabancı kaynaklarda. Almadan önce keşke araştırsaymışım dedirtti.Rme serisinin çok gürültülü olmadığını duymuştum oysa ki.
Halbuki 750e ve 850e modelleri epey popüler ve memnun kalınan ürünler.Rm1000e loud fan yazınca bile bir sürü konu gördüm yabancı kaynaklarda. Almadan önce keşke araştırsaymışım dedirtti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.