RTX 5070 Ti sistem önerisi

Bütçe
100k

MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart​

MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart​

Gigabyte B850M Aorus Elite WI-FI6E Ice AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart​

Sence bunlar nasıl hocam.

X670E güzel. Rehberde zaten çıkış fiyatı 280 dolar yazıyor ucuz değilmiş ama X870'ler çıktığı için elde falan mı kaldı ne oldu ucuzlatmışlar. Al ondan bir tane gitsin. Voltaj regülatörleri de sağlam onun ileride 16 çekirdek işlemciye geçersen PBO'lu uzun süre Boost'lu çalıştırır rahat rahat.

X670E güzel. Rehberde zaten çıkış fiyatı 280 dolar yazıyor ucuz değilmiş ama X870'ler çıktığı için elde falan mı kaldı ne oldu ucuzlatmışlar. Al ondan bir tane gitsin. Voltaj regülatörleri de sağlam onun ileride 16 çekirdek işlemciye geçersen PBO'lu uzun süre Boost'lu çalıştırır rahat rahat.

Tamamdır teşekkürler yardımcı olduğunuz ıcın sizce diğer parcalar nasıl iyi mi?

Gigabyte B850 Eagle ıce AMD AM5 DDR5 ATX anakart bu bıraz daha ucuz 8500 gelıyor sızce alınabılır mu yoksa aradakı farka deger mı X670​

Son düzenleme:

Gigabyte B850 Eagle ıce AMD AM5 DDR5 ATX anakart bu bıraz daha ucuz 8500 gelıyor sızce alınabılır mu yoksa aradakı farka deger mı X670​

Biraz müsaade bana Yz'ye kitap işlenecek, bitsin bakacağım ona da.

@Dede.1

X670E varken bunun yüzüne bakılmaz, ileride işlemci yükseltirsen B850'den bir şey bekleme ama bu rahatça kaldırır kalite başka bir olay.

Son düzenleme:
Biraz müsaade bana Yz'ye kitap işlenecek, bitsin bakacağım ona da.

@Dede.1

X670E varken bunun yüzüne bakılmaz, ileride işlemci yükseltirsen B850'den bir şey bekleme ama bu rahatça kaldırır kalite başka bir olay.

Anladım yardımcı oldugunuz ıcın teşekkürler

Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Eagle OC ıce sff 16g 16 GB GDDR7 256 bit DLSS 4 ekran kartı​

Bu ekran kartı nasıl 47k şu an fıyatı aerosuda 50 k

Anladım yardımcı oldugunuz ıcın teşekkürler

Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Eagle OC ıce sff 16g 16 GB GDDR7 256 bit DLSS 4 ekran kartı​

Bu ekran kartı nasıl 47k şu an fıyatı aerosuda 50 k
Yabancı alemde alanlara baktım şikayet o bu var mı diye millet bu ekran kartından çok memnun kalmış . 303mm boyutu ufak kasaya da sığıyor falan . Oc de basmışlar buna %10 civarı onu da kaldırmış :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Al valla iyi görünüyor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı