RTX 5070 Ti sistem toplama

pomR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem için birkaç bileşeni uygun fiyata denk getirdiğim için aldım ve tamamlamak için tavsiyeye ihtiyacım var. Sistemde var olan parçaların linklerini bırakıyorum.

Kasa konusunda emin değilim pek içime sinmedi daha fiyat performans bir ürün öneriniz olursa çok sevinirim iade edebilirim. RAM olarak Hynix RAM alacağım sadece uygun fırsatı kolluyorum. PSU, hava soğutma (bunu da değiştirebilirim), kasa tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci olarak 9700X alacağım yeni seri işlemciler çıkınca bunu elden çıkarıp yenisini koyup 10 yıl keyfime bakacağım. Monitör 2K olmalı kesinlikle minimum 160Hz yine öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.

Sistem için birkaç bileşeni uygun fiyata denk getirdiğim için aldım ve tamamlamak için tavsiyeye ihtiyacım var. Sistemde var olan parçaların linklerini bırakıyorum.

Kasa konusunda emin değilim pek içime sinmedi daha fiyat performans bir ürün öneriniz olursa çok sevinirim iade edebilirim. RAM olarak Hynix RAM alacağım sadece uygun fırsatı kolluyorum. PSU, hava soğutma (bunu da değiştirebilirim), kasa tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci olarak 9700X alacağım yeni seri işlemciler çıkınca bunu elden çıkarıp yenisini koyup 10 yıl keyfime bakacağım. Monitör 2K olmalı kesinlikle minimum 160Hz yine öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.

Kasa olarak bunu önerebilirim,

Bütçe belirtmediğinden hocam biraz görüntüsü güzel ve kaliteli parçalar koydum ama bu toplam bütçeyle çok rahat RTX 5080 toplanır. Bütçe belirtebilirsen diğer parçaları da ona göre koyabilirim.

Ekran kartı 40bine geldiği için bu şekilde topladım bütçe sadece kasa 80k altında olmasını isterim ama en üst bant 90k olur

Sağolun hocam ama kasaya o kadar para bağlamak istemiyorum pek işlevsellik önemli benim için.3-4k civarına düşmek istiyorum.

Sağ olun hocam ama kasaya o kadar para bağlamak istemiyorum pek işlevsellik önemli benim için. 3-4K civarına düşmek istiyorum.

O zaman bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz hocam Lian Li dahili 2 fan ama bilginiz olsun.

Hocam oyun ve günlük kullanım için alıyorsanız gen5 SSD gereksiz olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı