Sistem için birkaç bileşeni uygun fiyata denk getirdiğim için aldım ve tamamlamak için tavsiyeye ihtiyacım var. Sistemde var olan parçaların linklerini bırakıyorum.

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

www.incehesap.com

Kasa konusunda emin değilim pek içime sinmedi daha fiyat performans bir ürün öneriniz olursa çok sevinirim iade edebilirim. RAM olarak Hynix RAM alacağım sadece uygun fırsatı kolluyorum. PSU, hava soğutma (bunu da değiştirebilirim), kasa tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci olarak 9700X alacağım yeni seri işlemciler çıkınca bunu elden çıkarıp yenisini koyup 10 yıl keyfime bakacağım. Monitör 2K olmalı kesinlikle minimum 160Hz yine öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.

COLORFUL iGame GeForce RTX 5070Tİ Ultra W OC GDDR7 256Bit (OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
				 www.incehesap.com

www.incehesap.com

MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8200(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
				 www.incehesap.com

www.incehesap.com

XPG Mars 980 Blade SMAR-980B-2TCS 2TB 14000/13000MB/s PCIe Gen5x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com
				 www.incehesap.com

www.incehesap.com

Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1700 ve AM5 Uyumlu) - incehesap.com
				 www.incehesap.com

www.incehesap.com

MSI MPG Velox 100R 4x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.2 Type-C ATX Mid-Tower Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
				 www.incehesap.com

www.incehesap.com
				Kasa konusunda emin değilim pek içime sinmedi daha fiyat performans bir ürün öneriniz olursa çok sevinirim iade edebilirim. RAM olarak Hynix RAM alacağım sadece uygun fırsatı kolluyorum. PSU, hava soğutma (bunu da değiştirebilirim), kasa tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci olarak 9700X alacağım yeni seri işlemciler çıkınca bunu elden çıkarıp yenisini koyup 10 yıl keyfime bakacağım. Monitör 2K olmalı kesinlikle minimum 160Hz yine öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.