RTX 5070 Ti sistem toplama

Aslında sadece 1000 tl farkla 2 kat hız alıyorum bence mantıklı hocam indirimde olduğu için. Sizin diğer parçalarınız neler 5070 ti sisteminiz için.

Hocam neden olmasınki.

Aslında sadece 1000 TL farkla 2 kat hız alıyorum bence mantıklı hocam indirimde olduğu için. Sizin diğer parçalarınız neler 5070 Ti sisteminiz için.

Hocam o hızı kullanamazsınız ondan dolayı çok büyük veri aktarmadıktan sonra anlamı yok oyun ve günlük kullanım için. Bir de daha fazla ısınacak. Hocam ben yüksek bütçeyle topluyorum.
Kasa: HYTE Y70.
Anakart: X870 Tomahawk Wi-Fi
RAM'lar: AX5U6400C3224G-dtlabrbk (XPG 48 GB)
Fanlar: ASUS TUF TR120 Z10.
SSD: Samsung 990 Pro 1TB.
Monitör: Samsung G6 OLED 240Hz
PSU: Seçmedim.
CPU: 9800x3d
Ekran kartı: Galax 5070Ti

Dediğim gibi indirimli ürünler şeklinde 5070ti 40k geldi ssd 8k anakart 10k denk geldi uzun ömürlü rahat upgrade atabileceğim şekilde topluyorum piyasa fiyatlarının hatır sayılır miktarda altında topladım şu ana kadar o yüzden bu fiyatlara erişebiliyorum sorunsuzca

Dediğim gibi indirimli ürünler şeklinde 5070 Ti 40k geldi SSD 8K anakart 10k denk geldi uzun ömürlü rahat upgrade atabileceğim şekilde topluyorum piyasa fiyatlarının hatır sayılır miktarda altında topladım şu ana kadar o yüzden bu fiyatlara erişebiliyorum sorunsuzca.

İyi toplamışsınız hocam bende bütçem ne kadar çıkarsa o kadar kaliteli ürünşeri alıyorum, alırkan F/P dikkat ediyorum X870 Tomahawk RGB'si yok diye ucuz özellikleri harika bence.

İyi toplamışsınız hocam bende bütçem ne kadar çıkarsa o kadar kaliteli ürünşeri alıyorum, alırkan F/P dikkat ediyorum X870 Tomahawk RGB'si yok diye ucuz özellikleri harika bence.
Aynen görüntü umurumda değil benim de işlevsellik önemli parçalar beyaz şekilde denk geldi tamamen.

Aynen görüntü umurumda değil benim de işlevsellik önemli parçalar beyaz şekilde denk geldi tamamen.

Ben anakartta önem vermedim sadece onun dışında fanlar ve kasa beyaz (kasanın dışı beyaz içi siyah) bu sayede renklere takılmadan alabiliyorum. Fanları lianli alıcaktım ama fiyatları berbattı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı