Sistem için birkaç bileşeni uygun fiyata denk getirdiğim için aldım ve tamamlamak için tavsiyeye ihtiyacım var. Sistemde var olan parçaların linklerini bırakıyorum.
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070Tİ Ultra W OC GDDR7 256Bit (OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8200(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
XPG Mars 980 Blade SMAR-980B-2TCS 2TB 14000/13000MB/s PCIe Gen5x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1700 ve AM5 Uyumlu) - incehesap.com
MSI MPG Velox 100R 4x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.2 Type-C ATX Mid-Tower Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Kasa konusunda emin değilim pek içime sinmedi daha fiyat performans bir ürün öneriniz olursa çok sevinirim iade edebilirim. RAM olarak Hynix RAM alacağım sadece uygun fırsatı kolluyorum. PSU, hava soğutma (bunu da değiştirebilirim), kasa tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci olarak 9700X alacağım yeni seri işlemciler çıkınca bunu elden çıkarıp yenisini koyup 10 yıl keyfime bakacağım. Monitör 2K olmalı kesinlikle minimum 160Hz yine öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı 40bine geldiği için bu şekilde topladım bütçe sadece kasa 80k altında olmasını isterim ama en üst bant 90k olurKasa olarak bunu önerebilirim,
Lian Li Lancool III Beyaz RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN3RW.00) - incehesap.com
Aoc Q27G4X 27" 1 MS 180 HZ IPS HDMI DP QHD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Aoc Q27G4X 27www.n11.com
Bütçe belirtmediğinden hocam biraz görüntüsü güzel ve kaliteli parçalar koydum ama bu toplam bütçeyle çok rahat RTX 5080 toplanır. Bütçe belirtebilirsen diğer parçaları da ona göre koyabilirim.
Ekran kartı 40bine geldiği için bu şekilde topladım bütçe sadece kasa 80k altında olmasını isterim ama en üst bant 90k olur.
PSU, RAM ve kasa için toplam 20-25k
Sağolun hocam ama kasaya o kadar para bağlamak istemiyorum pek işlevsellik önemli benim için.3-4k civarına düşmek istiyorum.
Toplam: 24.356, 00 TL böyle yapalım o zaman hocam.
İşlemci soğutucu da 360'lık almanı öneririm uzun süreli daha sağlıklı olur. Attığım kasanın önünde uzun çok şık bir LED ekran da oluyor normalde ama öyle alınca 20 bin sadece kasa oluyor ileride paranız olursa LED ekranı da alır montajlarsınız.
Sağ olun hocam ama kasaya o kadar para bağlamak istemiyorum pek işlevsellik önemli benim için. 3-4K civarına düşmek istiyorum.
Sistem için birkaç bileşeni uygun fiyata denk getirdiğim için aldım ve tamamlamak için tavsiyeye ihtiyacım var. Sistemde var olan parçaların linklerini bırakıyorum.
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070Tİ Ultra W OC GDDR7 256Bit (OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8200(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
XPG Mars 980 Blade SMAR-980B-2TCS 2TB 14000/13000MB/s PCIe Gen5x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1700 ve AM5 Uyumlu) - incehesap.com
MSI MPG Velox 100R 4x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.2 Type-C ATX Mid-Tower Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Kasa konusunda emin değilim pek içime sinmedi daha fiyat performans bir ürün öneriniz olursa çok sevinirim iade edebilirim. RAM olarak Hynix RAM alacağım sadece uygun fırsatı kolluyorum. PSU, hava soğutma (bunu da değiştirebilirim), kasa tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci olarak 9700X alacağım yeni seri işlemciler çıkınca bunu elden çıkarıp yenisini koyup 10 yıl keyfime bakacağım. Monitör 2K olmalı kesinlikle minimum 160Hz yine öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.
Hocam 8k fiyata denk geldi o yüzden aldım yoksa almazdım.Hocam oyun ve günlük kullanım için alıyorsanız gen5 SSD gereksiz olmuş.