RTX 5070 Ti sistem toplama

Ben anakartta önem vermedim sadece onun dışında fanlar ve kasa beyaz (kasanın dışı beyaz içi siyah) bu sayede renklere takılmadan alabiliyorum. Fanları lianli alıcaktım ama fiyatları berbattı.
Kesinlikle katılıyorum, ben direkt hiçbir şeye takılmadım ama böyle denk geldi güzel de oldu açıkçası. Yakın zamanda zen6 işlemci ile güncelleyip duruma göre 1-2 seneye yeni ekran kartına güncellerim eskileri elden çıkarıp sonra totalde 10 yıl ellemem :)

Kesinlikle katılıyorum, ben direkt hiçbir şeye takılmadım ama böyle denk geldi güzel de oldu açıkçası. Yakın zamanda zen6 işlemci ile güncelleyip duruma göre 1-2 seneye yeni ekran kartına güncellerim eskileri elden çıkarıp sonra Total'de 10 yıl ellemem :)

Hocam durum daha sizi götürür bence bu da hemen değiştirmeyin. Bana çok deidler yok o fiyata bu olmaz şu olmaz istediğim fiyata olur, aksamdan vs çok memnunum kasaya 10k veridğim içinde pişman değilim.

Hocam durum daha sizi götürür bence bu da hemen değiştirmeyin. Bana çok deidler yok o fiyata bu olmaz şu olmaz istediğim fiyata olur, aksamdan vs çok memnunum kasaya 10k veridğim içinde pişman değilim.
Elimdeki mevcut işlemci ve ekran kartının değeri çok düşmeden elden çıkarıp güncel kalmak için yapıyorum hocam. Zaten işlemciyi son 1 kere değiştirebileceğim sonraki nesilde soket değişecek öyle kalacak yeni anakart almak istemediğim için. Çünkü bir benzerini bir arkadaşım yaşadı zamanında aldı 1060 şimdi çöp ederinde satamıyor elinde kaldı yenisine sıfır fiyat vermek zorunda. Bir matematik hesabı yaptım ve her yıl veya iki yılda bir bu şekilde güncellemeye gidilirse değer kaybı minimize oluyor ve elinde parça artmıyor.

Elimdeki mevcut işlemci ve ekran kartının değeri çok düşmeden elden çıkarıp güncel kalmak için yapıyorum hocam. Zaten işlemciyi son 1 kere değiştirebileceğim sonraki nesilde soket değişecek öyle kalacak yeni anakart almak istemediğim için. Çünkü bir benzerini bir arkadaşım yaşadı zamanında aldı 1060 şimdi çöp ederinde satamıyor elinde kaldı yenisine sıfır fiyat vermek zorunda. Bir matematik hesabı yaptım ve her yıl veya iki yılda bir bu şekilde güncellemeye gidilirse değer kaybı minimize oluyor ve elinde parça artmıyor.

Hocam zen6 AM5 destekli diye biliyorum ama gelmesine 1 yıl var elinizdeki işlemciyi iyice kullanmanız iyi olur X3D modelleri hemen gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı