RTX 5070 Ti vs RTX 4070 laptop

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için alıyorsan ikisi de kötü. Bu fiyatlar nedir böyle! RTX 4070 bir laptop ortalama 65K bandında bulunabiliyor. 140K bandında 4090´li laptoplar mevcut. Ancak ŞAHSİ görüşüm bu fiyatlara laptop almak mantıklı değil. RTX 5000 serisi de güzel değil. MFG için alıyor olabilirsin ancak inanılmaz şekilde gecikmeli oluyor oyun.

Macbook alternatifi aliyorum cihazi o fiyata ne alinir diye sormadim piyasasina hakimim. Yoksa amacim legion pro 7 almakti zaten ama hem kazik kadar cihazi hicbir yere goturemem hem de 14. Nesil inteller sorunlu. Zephyruslar hem ekran hem de taşinilabilirlik açısından cok hoşuma gitti. Birebir macbook gibiler.

@QTV Yurtdışından alacagim, şuan sadece hangi modelin alinacagi hakkinda fikir danişmak istiyorum. Turkiyede her sey ates pahasi. 3binlik laptobu 5bine satiyorlar.

Son düzenleme:
Macbook alternatifi aliyorum cihazi o fiyata ne alinir diye sormadim piyasasina hakimim. Yoksa amacim legion pro 7 almakti zaten ama kazik kadar cihazi hicbir yere goturemem. Zephyruslar hem ekran hem de taşinilabilirlik açısından cok hoşuma gitti. Birebir macbook gibiler.

Yurtdışından alacagim, şuan sadece hangi modelin alinacagi hakkinda fikir danişmak istiyorum. Turkiyede her sey ates pahasi. 3binlik laptobu 5bine satiyorlar.
5080 li modellere bakin yurtdisindan bakiyorsaniz hocam bence.

MacBook alternatifi aliyorum cihazi o fiyata ne alinir diye sormadim piyasasina hakimim. Yoksa amacim Legion Pro 7 almakti zaten ama hem kazik kadar cihazi hiçbir yere goturemem hem de 14. Nesil Intel'ler sorunlu. Zephyrus'lar hem ekran hem de taşinilabilirlik açısından cok hoşuma gitti. Birebir MacBook gibiler.

Yurt dışından alacagim, şu an sadece hangi modelin alinacagi hakkinda fikir danişmak istiyorum. Türkiye'de her şey ates pahasi. 3binlik laptopu 5bine satiyorlar.

Intel 14. nesiller laptoplarda sorunlu değil. 4090 bir canavar ile sizin attığınız Zephyrus modeller arasında 1KG ağırlık farkı var. 1KG fark o cihazı alınmaz yapmaz. Attığınız 2 cihazı da TR piyasasında önermem.

5080 li modellere bakin yurtdisindan bakiyorsaniz hocam bence.
5080e de gerek var mi ki? Fiyat baya oynuyor. Bide onu sogutmasi ekstra ses cikarir.

Intel 14. nesiller laptoplarda sorunlu değil. 4090 bir canavar ile sizin attığınız Zephyrus modeller arasında 1KG ağırlık farkı var. 1KG fark o cihazı alınmaz yapmaz. Attığınız 2 cihazı da TR piyasasında önermem.
İnabilmaz bi ağırlık farki var. Daha once iki modeli de elinize alip tarttiniz mi? Ben denedim de biliyorum. Lenovo kütük gibi bi canavar, zephyrus tek elle rahat kaldirip etrafta tasiniyor. Lenovo agirlik yüzünden alinmaz demiyorum, ben çoğunlukla taşiyacagim için tercih etmem. Ozellikle batarya tarafinda zephyrusu geçme şansi yok.

4080
5070ti
5080
Eger bu fiyata alinma diyorsaniz en ucuzundan 4060lı modeli (ram 16gb)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı