RTX 5070 Ti vs RX 9070XT

@Katil_Civciv1 fena değil fakat bunları 80K'ya sığdıramazsın. Hesaplamadım ama daha fazla tutar diye düşünüyorum.

Ekran kartını 9070XT yaptım fakat 5070 Ti'da yapılabilir indirim denk gelirse.

Şu anki piyasada hem kaliteden ödün vermeyip hem F/P olan parçalar bunlar. Burası 74 bin civarı tutuyor. Kasa tercihi sana bıraktım, ne tür kasalardan hoşlanıyorsun bilmiyorum.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,966759369.html 200 TL fark ile bu anakart çok daha iyi olur.

VRM faz sayısı ve soğutması daha iyi. 200 TL fark hiçbir şey.
Nerede daha iyi? Benzer değerleri veriyorlar. 1 derece bile olsa TUF daha iyi vermiş.
Screenshot_20250622_211603_YouTube.jpg

Hocam vallahi lf 420 için ucuz olsun diye ya lancool 3 alacak ya da bütçe aşıp CH480 bakacak. O tarz bir durumda düşünülür.
Lf II şu an epey iyi fiyatta bence. Sığdırırız kasaya 😀

Lian Li O11 vısıon compact ATX mid Tower case kasasını almayı düşünüyorum. SSD olarak Samsung 990 peo ya da Crucial P3 Plus, güç kaynağı olarak da​

MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold certified fully modular ATX Power Supply daha iyi olmaz mı? Kararım galiba 9070 XT. Fiyatı değmez diyorlar bekleyeyim mi fiyatını düşmesini ya da AMD daha iyi bir model çıkarır mı? Son olarak bu PC beni düzenli temizleme ve RAM upgradeleri gibi 5bin TL altı değişimlerle kaç yıl götürür 1440P'de

Arkadaşlar merhaba. Yavaş yavaş bir bilgisayar toplamaya başlamak istiyorum ve en önemli parça ekran kartında kararsızım. 9070XT ya da 5070 Ti alacağım fakat hangisini alacağımdan emin değilim. Arada 10 bin liradan fazla fark var. Saf güçte AMD alıyor fakat DLSS 4 FSR'dan çok daha üstün. Fiyat farkına değer mi? İşlemci olarak 7800x3D alacağım ve OLED bir 1440p monitörüm var.
9070xt al ama markaya dikkat et. kaliteli bir 9070xt modeli al sonra soğutmada sıkıntı çekme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı