RTX 5070 vs 9070 vs 9070 XT

Şu da bir seçenek olabilir. GamingPro versiyonuyla herhangi bir fark göremedim açıkçası.

Kasada maksimum 36cm ekran kartı desteği var, rahat sığar.

Hocam 3 peşin fiyatına 3 taksit yok maalesef bu sitede. Ancak ekran kartları arası fark varsa 500-1000 fark verip yine buradan taksitli alabilirim

Şu an iade edin demek istedim. O zaman da kartsız kalacaksınız tabii idare ederim diyorsanız tercih sizin.

Evet hocam olabilir belki ancak bir yandan ülke gündemi ve dolar kuruna olan güvenim de cok sarsılıyor, her gün dolar sabit tutulması icin para yakılıyor.

@Shinoa

Hocam 6 taksit varken bu kartı da düşünür müydünüz?

Son düzenleme:
@Shinoa hocam 5070 öneriniz için teşekkür ediyorum. 2 gündür 5070e geçtim ve gençleştim resmen. Chrome Netflix 4k 240 hz Stream edememe bug'ı. Marvel spiderman 2 gpu hatası bug'ı. Youtube 4k video izlerken her 3 snde oluşan frame droplar vs.. hepsi AMD 9070i iade edip 5070e geçince, ortadan kalktı. Sistemi bilerek formatlamadım ekran kartından mı kaynaklanıyor diye tam olarak öyleymiş.. Baya bi 9070i düzeltmek icin ugrasmistim 2-3 gecemi aldı ama nafile kullandıkca yazılımsal buglı bir kart. Kesinlikle AMD'yi önermiyorum artık.. ne olursa olsun 3 kuruş az fps versin nvdia olsun.. biraz çomarlık belki ama benim deneyimim bana yetti. ezberlenmiş tavsiyelerden fazlası yok gibi internette, yazılım konusunu tek bi kalemde geçiyorlar ancak o kadar önemli ki..

Hocam selamlar bende hazır sistem alma düşüncem var açıkçası RTX 5070 alacağım Galax 2 fanlı modeli 12 GB VRAM var ama kafamda soru işaretleri oluştu herkes AMD kart öneriyor hayatum boyunca AMD mart kullanmadım sorun yaşamaya değer mi yoksa Galax 5070 alıp yoluma devam mı etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…