Evet hocam olabilir belki ancak bir yandan ülke gündemi ve dolar kuruna olan güvenim de cok sarsılıyor, her gün dolar sabit tutulması icin para yakılıyor.
@Shinoa hocam 5070 öneriniz için teşekkür ediyorum. 2 gündür 5070e geçtim ve gençleştim resmen. Chrome Netflix 4k 240 hz Stream edememe bug'ı. Marvel spiderman 2 gpu hatası bug'ı. Youtube 4k video izlerken her 3 snde oluşan frame droplar vs.. hepsi AMD 9070i iade edip 5070e geçince, ortadan kalktı. Sistemi bilerek formatlamadım ekran kartından mı kaynaklanıyor diye tam olarak öyleymiş.. Baya bi 9070i düzeltmek icin ugrasmistim 2-3 gecemi aldı ama nafile kullandıkca yazılımsal buglı bir kart. Kesinlikle AMD'yi önermiyorum artık.. ne olursa olsun 3 kuruş az fps versin nvdia olsun.. biraz çomarlık belki ama benim deneyimim bana yetti. ezberlenmiş tavsiyelerden fazlası yok gibi internette, yazılım konusunu tek bi kalemde geçiyorlar ancak o kadar önemli ki..
@Shinoa hocam 5070 öneriniz için teşekkür ediyorum. 2 gündür 5070e geçtim ve gençleştim resmen. Chrome Netflix 4K 240 Hz stream edememe Bug'ı. Marvel Spider-Man 2 GPU hatası Bug'ı. YouTube 4K video izlerken her 3 SND'e oluşan frame droplar vs. Hepsi AMD 9070i iade edip 5070e geçince, ortadan kalktı. Sistemi bilerek formatlamadım ekran kartından mı kaynaklanıyor diye tam olarak öyleymiş. Bayağı bir 9070i düzeltmek icin ugrasmistim 2-3 gecemi aldı ama nafile kullandıkca yazılımsal buglı bir kart. Kesinlikle AMD'yi önermiyorum artık. Ne olursa olsun 3 kuruş az FPS versin NVIDIA olsun. Biraz çomarlık belki ama benim deneyimim bana yetti. Ezberlenmiş tavsiyelerden fazlası yok gibi internette, yazılım konusunu tek bir kalemde geçiyorlar ancak o kadar önemli ki.
Hocam selamlar bende hazır sistem alma düşüncem var açıkçası RTX 5070 alacağım Galax 2 fanlı modeli 12 GB VRAM var ama kafamda soru işaretleri oluştu herkes AMD kart öneriyor hayatum boyunca AMD mart kullanmadım sorun yaşamaya değer mi yoksa Galax 5070 alıp yoluma devam mı etmeliyim?