Evet hocam ancak iade sürem doluyor o zaman da..Ben olsam acelesi yoksa iade eder 1-2 ay sabrederdim. O zamana normalleşir fiyatlar. Gerçi memleketin hali ortada bilemiyor insan.
Şuan iade edin demek istedim. O zaman da kartsız kalacaksınız tabii idare ederim diyorsanız tercih sizin.Evet hocam ancak iade sürem doluyor o zaman da..
![]()
Vento VG12A FSP 650W 80+ 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam kasa ve ekran kartı bu, ekran kartı 3 fanlı uzun bi model gibi sığmada sıkıntı yaşar mıyım acaba
Şu da bir seçenek olabilir. GamingPro versiyonuyla herhangi bir fark göremedim açıkçası.
![]()
Palit RTX 5070 GamingPro OC Specs
NVIDIA GB205, 2572 MHz, 6144 Cores, 192 TMUs, 80 ROPs, 12288 MB GDDR7, 1750 MHz, 192 bitwww.techpowerup.com
![]()
Gainward RTX 5070 Python III Specs
NVIDIA GB205, 2512 MHz, 6144 Cores, 192 TMUs, 80 ROPs, 12288 MB GDDR7, 1750 MHz, 192 bitwww.techpowerup.com
Kasada maksimum 36cm ekran kartı desteği var, rahat sığar.
Şu an iade edin demek istedim. O zaman da kartsız kalacaksınız tabii idare ederim diyorsanız tercih sizin.
Benim kullandığım 4070S de 3 fanlı Inno3D, ben memnunum açıkçası. Ancak 2 fanlı kafanı şişirebilir. Taksitle avantajlı olabilir ama bilemedim, kafamı şişirmez derseniz alabilirsiniz.@Darth Cirius
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZNP5S42/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0DZNP5S42&linkCode=asn&psc=1
Hocam 6 taksit varken bu kartı da düşünür müydünüz?
@Shinoa hocam 5070 öneriniz için teşekkür ediyorum. 2 gündür 5070e geçtim ve gençleştim resmen. Chrome Netflix 4K 240 Hz stream edememe Bug'ı. Marvel Spider-Man 2 GPU hatası Bug'ı. YouTube 4K video izlerken her 3 SND'e oluşan frame droplar vs. Hepsi AMD 9070i iade edip 5070e geçince, ortadan kalktı. Sistemi bilerek formatlamadım ekran kartından mı kaynaklanıyor diye tam olarak öyleymiş. Bayağı bir 9070i düzeltmek icin ugrasmistim 2-3 gecemi aldı ama nafile kullandıkca yazılımsal buglı bir kart. Kesinlikle AMD'yi önermiyorum artık. Ne olursa olsun 3 kuruş az FPS versin NVIDIA olsun. Biraz çomarlık belki ama benim deneyimim bana yetti. Ezberlenmiş tavsiyelerden fazlası yok gibi internette, yazılım konusunu tek bir kalemde geçiyorlar ancak o kadar önemli ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.