Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
@Whipman FSR4'ün de DLSS'den çok aşağı kalır yanı yok. Eski FSR sürümleri gibi değil, DLSS gibi yapay zeka kullanıyor. Diğer konularda haklısın.
6 tane RT açık AAA oyun ortalaması.DLSS 4 + multi Frame Generation ve RT performansı nedeniyle RTX 5070 alırdım. 9070 XT saf güçte daha iyi olsa bile. Saf güçten çok teknoloji, Render'a ağırlık veriyor günümüzdeki oyunlar.
Wukong gibi oyunlarda NVIDIA daha iyi, RT performansları neredeyse eşit, DLSS 4 FSR 4 den 1-2 tık daha iyi, NVIDIA'nın VRAM optimizasyonunu daha iyi. Bu gibi sebeplerden dolayı bende 5070 alırdım şahsen ama 1440p çözünürlükte 9070 XT saf güçten dolayı daha uzun ömürlü olacakmış gibi geliyor bana.DLSS 4 + multi Frame Generation ve RT performansı nedeniyle RTX 5070 alırdım. 9070 XT saf güçte daha iyi olsa bile. Saf güçten çok teknoloji, Render'a ağırlık veriyor günümüzdeki oyunlar.
3 yıldır 6600 XT kullanıyorum. Yazılımsal olarak vs. drop yedim desem yalan söylemiş olurum. RTX 5000 serisinde de driver sorunları yaşayan insanlar var. Siyah ekran sorunu vb.Cevaplarınız için sağolun bende farkındayım 9070xt nin daha iyi olduğundan tek şüphem emşn olamadığım yer yazılım amd kartların yazılım fps droplsrı hakkında çok şikayeti var ama bu en son çıkan kartlardan olduğumdan azılöıştır diye düşünüyorum bu konuyada açıklık getirirseniz çok memnun olurum. Ve çok yüksek ihtimalle 9070xt tercih edicem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.