RTX 5070 vs PS5

nomenmihiestaad

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4K monitör aldım PS5 için fakat aklıma bir şey takıldı. RTX 5070 serisi ekran kartları çıktı biliyorsunuz. Konsollar çoğunlukla 4K için upscale uyguluyor, ben de şunu düşündüm: PS5 yerine RTX 5070 alırsam DLSS kullandığımda görüntü kalitesi olarak hangisi daha kaliteli bir resim ortaya koyar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işlemcim i5 10400F. 4K'da darboğaz yapar mı, oyunlarda nasıl bir performans gösterir sizce? İlerleyen süreçte işlemciyi de upgrade etmeyi düşünüyorum ekran kartı alırsam da kısa vadede işimi görür mü? 4K 60FPS verdiği sürece sorun yok benim için sadece Single Player oynuyorum çünkü.

Hocam işlemcim i5 10400F. 4K'da darboğaz yapar mı, oyunlarda nasıl bir performans gösterir sizce? 4K 60FPS verdiği sürece sorun yok benim için sadece Single Player oynuyorum çünkü.
4K ultra'da darboğaz bayağı azalır. Performans anlamında üzmez, ama ilerleyen zamanlarda 12GB VRAM yetmeyebilir.

2 yıl falan götürürse sıkıntı yok hocam. Teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı GPU için? INNO 3D gördüm en uygun fiyatlı olarak ben ama?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı