RTX 5070 vs RX 9070 XT

HD 3650 mi neydi amcam vermıstı bu bılgısayarı gecen sene, kasıyordu oyunlar.
Ona bakılırsa apple çok kötü bir marka 5s var çok kötü kasıyor samsung daha iyi :D

Ben bılmıyorum ne zaman çıktığını, kendi yeni bilgisayar almıştı bana da eskisini verdi. GTA falan oynatır demişti oynayamadım hiç.

Bir markanın eski modeli kötü diye maalesef tüm modelleri kötü olmuyor.

Madem bilmiyorsunuz neden arkadaşa 5070 Ti ile denk olan 9070XT yerine 5070 öneriyorsunuz?

Çünkü o nvidia. Şu bilgisi olmayan kişilerin markacılık yapması kopartıyor adamı.

HD 3650 mi neydi amcam vermıstı bu bilgisayarı gecen sene, kasıyordu oyunlar.
Samsung S3 Mini ile iPhone 16 Pro Max karşılaştırması gibi olmuş. Elbette kasar, tarihi eser ekran kartı. Ona bakılırsa GT 210 da çöp, o zaman NVIDIA da alınmaz.

@valorantCeren, AMD HD 3650 kasıyordu o yüzden 5090 mı alalım? Bu nasıl karşılaştırma? Bu nasıl ön yargı?

Konuya gelirsek kesinlikle 9070XT.

Ben de RTX5070 ile RX9070XT arasında kalıyorum, Nvidianın yenilikçi teknolojileri aklımı çeliyor ama burada herkes ağız birliği etmiş ve AMD diyorsunuz.
Ben 3 küsür senedir RX6600 ve RX6750XT kullanıyorum tek bir hata bile almadım (eski driverlar kurarım hep). Cidden kararsız kaldım bu başlığı görünce yaa. 🥸

Ben de RTX5070 ile RX 9070 XT arasında kalıyorum, NVIDIA'nın yenilikçi teknolojileri aklımı çeliyor ama burada herkes ağız birliği etmiş ve AMD diyorsunuz.
Ben 3 küsur senedir RX6600 ve RX 6750 XT kullanıyorum tek bir hata bile almadım (eski driverlar kurarım hep). Cidden kararsız kaldım bu başlığı görünce yahu. 🥸

9070XT rakibi 5070 Ti zaten 9070XT satın alın.

Ben de RTX5070 ile RX9070XT arasında kalıyorum, Nvidianın yenilikçi teknolojileri aklımı çeliyor ama burada herkes ağız birliği etmiş ve AMD diyorsunuz.
Ben 3 küsür senedir RX6600 ve RX6750XT kullanıyorum tek bir hata bile almadım (eski driverlar kurarım hep). Cidden kararsız kaldım bu başlığı görünce yaa. 🥸
5070 boş kart. 9070xt al geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı