RTX 5070'li sistem önerisi

fatihkocbay

Yoctopat
Daha fazla  
Fiyatlar sürekli değiştiğinden yakın tarihli açılan konular fayda sağlamadı uzun süredir araştırıyorum ancak bilen fikri alan arkadaşların yorumuna ihtiyaç duydum. Aklımdaki sistemin linkini bırakayım önce.
Bılindik marka 5070 ekran kartı 1 TB depolama 32 GB RAM ve b serisi anakart temel isteklerimdi tek eksiği RAM bu linkteki sistemin ancak daha iyi secenekler var mı yok mu bilmiyorum bilenler yorumlarsa sistemi sevinirim tavsiyelerede açığım. (bütçem maksimum 52K)

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerisinde frisby 120mm işlemci soğutucu var sanırım yetersiz demek istedin.
o egzos fan attığın linkteki seçimlere bakıyorum işlemcide fan yok. Bu bir tercih zaten stok işlemci fanları pek iyi değil işlemci fanını kendiniz almanız daha verimli olur ama fark etmediniz sanırım

Marka takıntınız yoksa aynı fiyata ekran kartı olarak 9070XT alabilirsiniz.
Olabilir takıntı meselesi değilde çoğunluk alıyosa memnuniyet oranı yüksektir olarak düşündüm olumlu olumsuz yorum duymadım sadece 9070xt hakkında

o egzos fan attığın linkteki seçimlere bakıyorum işlemcide fan yok. Bu bir tercih zaten stok işlemci fanları pek iyi değil işlemci fanını kendiniz almanız daha verimli olur ama fark etmediniz sanırım
Evet farketmemişim kule tipi ekleyebilirim ona bütceme uyuyor

Olabilir takıntı meselesi değilde çoğunluk alıyosa memnuniyet oranı yüksektir olarak düşündüm olumlu olumsuz yorum duymadım sadece 9070xt hakkında

Evet farketmemişim kule tipi ekleyebilirim ona bütceme uyuyor
prodüksiyon yapay zeka yazılım gibi gibi ile çalışmak istiyorsan RTX 5070 tercih edebilirsin. Amacın sadece oyunsa 9070 çok iyi

Olabilir takıntı meselesi değil de çoğunluk alıyorsa memnuniyet oranı yüksektir olarak düşündüm olumlu olumsuz yorum duymadım sadece 9070XT hakkında.

Evet fark etmemişim kule tipi ekleyebilirim ona bütceme uyuyor.

Ben memnunum sadece PC'den mi ekran kartından mı bilmem FPS sınırlamasını CS2 kaldırdığımda hafif sinir bozucu cızırtı sesi geliyor GPT yanık kokusu yoksa bir şey olmaz dedi.

Prodüksiyon yapay zeka yazılım gibi gibi ile çalışmak istiyorsan RTX 5070 tercih edebilirsin. Amacın sadece oyunsa 9070 çok iyi.

Ya da işlemci SSD RAM gibi parcaları yükseltem uğruna 9060XT 5060 Ti alabilinir.

Ben memnunum sadece PC'den mi ekran kartından mı bilmem FPS sınırlamasını CS2 kaldırdığımda hafif sinir bozucu cızırtı sesi geliyor GPT yanık kokusu yoksa bir şey olmaz dedi.

Ya da işlemci SSD RAM gibi parcaları yükseltem uğruna 9060XT 5060 Ti alabilinir.
mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı