RTX 5070'li sistem önerisi

Ekran kartını daha az bilindik tercih etsem bilginiz var mı bunun gibi

o zaman tüm parayı ekran kartına basmak yerine bir tık düşüğe geçiş yapın. SSD ve RAM e yüklenin (Zaten son model bile alsan bir sene sonra son model bir önceki model olacak)
Mesele sunduğu teknoloji dusuk seriye geçmektense zamanla ram ve ssd güncellemeri yaparım ama seriyi düşürürsem tekrar yükseltmek kısa sürede çok zor

Ekran kartını daha az bilindik tercih etsem bilginiz var mı bunun gibi.

Marka bu konuda önemli 5060 Ti alın markalı alın bence soğutma ve silikon kaliteleri düşük oluyor. INNO3D markasını pek bilmiyorum.

Ekran kartını daha az bilindik tercih etsem bilginiz var mı bunun gibi
satın alım yapmadan önce kesinlikle destek ile iletişime geçin ve görüşmelerinizin ekran fotosunu alın. İçinde hangi marka 32GB ram ama hangi ram hangi marka frekansı kaç SSD takılı ama hangi markanın SSD içinde var. Bu konuda dikkatli olun.

Marka bu konuda önemli 5060 Ti alın markalı alın bence soğutma ve silikon kaliteleri düşük oluyor. INNO3D markasını pek bilmiyorum.
0 lira farkla palite çevirebiliyorum palit hakkında bilgin var mı

satın alım yapmadan önce kesinlikle destek ile iletişime geçin ve görüşmelerinizin ekran fotosunu alın. İçinde hangi marka 32GB ram ama hangi ram hangi marka frekansı kaç SSD takılı ama hangi markanın SSD içinde var. Bu konuda dikkatli olun.
Doğru evet almadan önce nerden alırsam alayım iletişime geçicem tabiki

Hocam emin olun 9070XT var ama 1080 Ti'la bir farkı yok gibi rekabetci LoL tarzı oyunlar oynadığımdan 500 ile 600'ün hesabı boş kalıyor. Yerinizde olsam 5060 Ti alır işlemcimi RAM'imi SSD mi yükseltirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı