Fiyatlar sürekli değiştiğinden yakın tarihli açılan konular fayda sağlamadı uzun süredir araştırıyorum ancak bilen fikri alan arkadaşların yorumuna ihtiyaç duydum. Aklımdaki sistemin linkini bırakayım önce.
TEBİLON Marka AMD 7600-GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G-GIGABYTE B650M-16GB DDR5-1TB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Bılindik marka 5070 ekran kartı 1 TB depolama 32 GB RAM ve b serisi anakart temel isteklerimdi tek eksiği RAM bu linkteki sistemin ancak daha iyi secenekler var mı yok mu bilmiyorum bilenler yorumlarsa sistemi sevinirim tavsiyelerede açığım. (bütçem maksimum 52K)
o egzos fan attığın linkteki seçimlere bakıyorum işlemcide fan yok. Bu bir tercih zaten stok işlemci fanları pek iyi değil işlemci fanını kendiniz almanız daha verimli olur ama fark etmediniz sanırım
o egzos fan attığın linkteki seçimlere bakıyorum işlemcide fan yok. Bu bir tercih zaten stok işlemci fanları pek iyi değil işlemci fanını kendiniz almanız daha verimli olur ama fark etmediniz sanırım
Ben memnunum sadece PC'den mi ekran kartından mı bilmem FPS sınırlamasını CS2 kaldırdığımda hafif sinir bozucu cızırtı sesi geliyor GPT yanık kokusu yoksa bir şey olmaz dedi.
Ben memnunum sadece PC'den mi ekran kartından mı bilmem FPS sınırlamasını CS2 kaldırdığımda hafif sinir bozucu cızırtı sesi geliyor GPT yanık kokusu yoksa bir şey olmaz dedi.
Ya da işlemci SSD RAM gibi parcaları yükseltem uğruna 9060XT 5060 Ti alabilinir.