RTX 5070Ti için 2K monitör önerisi

SingleMove

Decapat
Daha fazla  
Henüz ekran kartı almadım ama 5080 veya 5070 Ti düşünüyorum, hangisini alırım bilmiyorum. Ama eğer 5070 Ti alacak olursam, 4K değil 2K bir monitör alırım. Monitörlerden pek anlamıyorum. Bu yüzden bana 2K oyuncu monitörü önerir misiniz?

Sistemi en çok GTA 6 için toplamayı düşünüyorum. Çok fazla FPS oyunu oynamıyorum, genelde hikaye oyunlarını daha çok oynarım. Ama yine de ortalama bir oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir monitör olursa iyi olur.

Bütçem çok fazla değil. Şu anki para ile maksimum 20k ayırabilirim. Daha uygun fiyatlı olursa çok daha iyi olur. Ama almışken şu kadar daha ekle bunu al diyeceğiniz bir ürün varsa onu da önerebilirsiniz.

Hocam oled almaya çalış derim o ekran kartına yakışan o olur.biraz tuzludur ama alınca fark ediceksin ki oyunlar efsane görünüyor :)

5070 Ti al geri kalan bütün parayı monitöre ayır. İki kart arasında çok fark yok zaten, 5070 Ti ile de 4K monitör güzel ikili olur. 32 inç üstüne çıkmadıkça 4K çözünürlükte inan gerekli değil. 5070 Ti için 40 bin desek, monitör için kalan toplam bütçen nedir?

5070 Ti al geri kalan bütün parayı monitöre ayır. İki kart arasında çok fark yok zaten, 5070 Ti ile de 4K monitör güzel ikili olur. 32 inç üstüne çıkmadıkça 4K çözünürlükte inan gerekli değil. 5070 Ti için 40 bin desek, monitör için kalan toplam bütçen nedir?
Hocam biraz marka takıntım var asus veya msi marka alacağım ekran kartını çünkü diğer sistem bileşenlerimde asus ve msi o yüzden bozmak istemiyorum ekran kartını aldıktan sonra hemen monitör alamam büyük ihtimal ile biraz beklerim bende şuan 1080p monitör var bununla idare ederim daha sonra alırım monitörü yani şuan bütçem yok

Hocam biraz marka takıntım var ASUS veya MSI marka alacağım ekran kartını çünkü diğer sistem bileşenlerimde ASUS ve MSI o yüzden bozmak istemiyorum ekran kartını aldıktan sonra hemen monitör alamam büyük ihtimal ile biraz beklerim bende şu an 1080p monitör var bununla idare ederim daha sonra alırım monitörü yani şu an bütçem yok.

Bak bende yakın zamanda 5070 Ti alacağım, en giriş modeli tercih etmeyi ben de düşünmüyorum, Palit'in GameRock modeli 40 bin altına sarkarsa onu alacağım büyük ihtimalle. Fazladan 10 bin odemeye gerek yok, GameRock MSI ve ASUS üst seviye modelleri ile aynı sınıfta.

Ha bir de sırf MSI ASUS olsun diye fazladan para ödemek yerine 5080 tercih etmek çok daha mantıklı olur. Sen ucuz güzel bir model tercih edip monitöre yeterli miktarda para ayırmaya çalış. Sistem ne kadar güçlü olursa olsun bize zevk veren şey gözümüzün gördüğü kulağımızın duydugudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı