RTX 5070Ti için 2K monitör önerisi

3080 4K da nasıl performans veriyor? RDR2 de falan test ettiniz mi acaba?

RDR2'yi bu monitöre geçtikten sonra tekrar bitireceğim dedim başta ama bir türlü vakit ayıramadım. 3080 4K da bütün ayarları fullemeden yüksek ayarlarda bütün oyunları oynatıyor aşağı yukarı. 2K monitörden geçmiştim, DLSS'i bu monitöre geçene kadar kullanmıyordum. Artık akıcı oynamak için açmak mecburiyetinde kalıyorum.

Ha bir de Last of Us 2 de 10 GB bellek patladı bu çözünürlükte. Ayarların çoğunu kısmak zorunda kaldım.

RDR2'yi bu monitöre geçtikten sonra tekrar bitireceğim dedim başta ama bir türlü vakit ayıramadım. 3080 4K da bütün ayarları fullemeden yüksek ayarlarda bütün oyunları oynatıyor aşağı yukarı. 2K monitörden geçmiştim, DLSS'i bu monitöre geçene kadar kullanmıyordum. Artık akıcı oynamak için açmak mecburiyetinde kalıyorum.
Hocam 5070ti var bende 4K monitör almayı düşünüyorum ama kartın 2K olduğunu söyleyenler var. Sizin fikirleriniz nedir acaba?

Hocam 5070 Ti var bende 4K monitör almayı düşünüyorum ama kartın 2K olduğunu söyleyenler var. Sizin fikirleriniz nedir acaba?

Bende bizzat 4K monitörüm için 5070 Ti'ye geçeceğim. Büyük pencereden bakarsak 4K için en uygun kartlar 4090 ve 5090, 4080-5080 gibi kartlar la 5070 Ti çok yakın güçte olması bir yana aynı bellek miktarlarına sahipler. Bizde de ekran kartına 100 binliranin üzerinde ayıracak bütçe olmadığından 5070 Ti en mantıklı seçenek oluyor. Direk 5070 Ti üzerinden konuşursak benim 3080 10 GB belleğinin yetersizliği olmasa 6. nesli bekleyebilecegim performansi sunuyor 4K da. 5070 Ti 4K için gayet yeterli, DLSS 4 ve frame ozellikleri kartin yetersiz kaldığı noktada kurtarıcımiz olacaktır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı