RTX 5080 mi OLED monitör mü?

9070XT'den 5080'e geçmek için deli olmak lazım. Alabileceğin en iyi monitörü al gözlerin bayram etsin.
Edit: Daha alınmamış anladığım kadarıyla. Yine dediğim gibi 9700XT + OLED en iyisi.

9070 XT gayet güçlü OLED alın geçin görüntü farkı bariz olacaktır. IPS bile gayet iyi görünüyorken OLED nasıldır kim bilir. İleride sistem yükseltirim dersen bence 4K OLED de alabilirsin ömürlük olur. Ama 2K da iş yapar tabii.

Biraz araştırdım tam renk cümbüşü hikaye oyunlarını sevdiğim için bana gider gibi geldi. Ama FPS fazlalığını severim RTX 5000 de DLSS 4 olduğundan daha fazla FPS sağlarım ve hoşumada gider kararsız kaldım.

Biraz araştırdım tam renk cümbüşü hikaye oyunlarını sevdiğim için bana gider gibi geldi. Ama FPS fazlalığını severim RTX 5000 de DLSS 4 olduğundan daha fazla FPS sağlarım ve hoşumada gider kararsız kaldım.
Yani bence monitöre yatırın parayı. İleride elinize para geçer 5080 falan alırsınız zaten elinizdeki kartın ikinci eli de baya para eder öyle geçersiniz. O sırada da 4k çözünürlükte keyfinize bakarsınız. En mantıklısı bu olur diye düşünüyorum baktınız Fps yetmedi FSR4 açarsınız ki çoğu oyunda 60 70 Fps alıyorsunuz zaten 4k en yüksek ayarlarda. Tabii Stalker gibi oyunlarda bu değerler değişebilir ama illa optimize edersiniz sorun olmaz çok can sıkarsa 2k'da kullanırsınız.

9070XT'den 5080'e geçmek için deli olmak lazım. Alabileceğin en iyi monitörü al gözlerin bayram etsin.
Edit: Daha alınmamış anladığım kadarıyla. Yine dediğim gibi 9700XT + OLED en iyisi.

Hocam aradaki fiyat farkı çok fazla. Bir şey diyemeyeceğim monitörler hakkında bir bilgim yok çünkü. Sadece OLED olan arkadaşım sadece oyuna girdiğinde kullanıyor onu.

9070 XT gayet güçlü OLED alın geçin görüntü farkı bariz olacaktır. IPS bile gayet iyi görünüyorken OLED nasıldır kim bilir. İleride sistem yükseltirim dersen bence 4K OLED de alabilirsin ömürlük olur. Ama 2K da iş yapar tabii.

OLED başkadır zaten sistemi toplamışsın yanık önleyicili vs ise OLED monitör al.

Teşekkürler herkese.

5080 ın ise 9070xt varken çok anlamı yok değmez. Bence Oled 2k al 2-3 sene paranı biriktir 6000 serisi çıkınca 6080 e yükseltirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı