Chameleon 7A-RTX 5080, Nvidia RTX 5080 ekran kartına sahip, AMD Ryzen işlemci ve DDR5 yapısı ile ''Chameleon 7A-RTX 5080'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
İşlemci RAM ve soğutucuyu özelleştirdim alınır mı? Alınırsa özelleştirmeden daha iyi olabilecek bir şey var mı mesela? RAM'ler hakkında pek bir bilgim yok. İyi midir acaba?
önceki pc mi de gamegarajdan almıştım gayet memnun kaldım ve tekrar yeni pc alma arayışına girdim yeni nesil bişi olsun istedim ondan 5k serisi tercih etmek istiyorum bu parçalar ile olur mu sizce
FSP benim kuzenim de var kendisi çok memnun olmadığını söylemişti ondan kafam da yer edinmiş. Şimdi arkadaş yazınca da tekrar aklıma geldi dikkat etmemiştim. Bilmiyorum ama gene de belki iyidir.
Peki kasa genel olarak alınabilir mi çoğu yere baktım yani en fiyat performans ve parçaları kaliteli olan bu diyebilirim diğerleri 160 bin civarından başlıyor gereksiz geldi o kadar.
önceki pc mi de gamegarajdan almıştım gayet memnun kaldım ve tekrar yeni pc alma arayışına girdim yeni nesil bişi olsun istedim ondan 5k serisi tercih etmek istiyorum bu parçalar ile olur mu sizce