RTX 5080 R7-9800x3D sistem alınır mı?

Ornn Baba

Centipat
Daha fazla  

İşlemci RAM ve soğutucuyu özelleştirdim alınır mı? Alınırsa özelleştirmeden daha iyi olabilecek bir şey var mı mesela? RAM'ler hakkında pek bir bilgim yok. İyi midir acaba?

@Ornn Baba, hangi PSU'lar var? Alternatif PSU'larınızı belirtir misiniz?

sitede bunlar gözüküyor efendim

önceki pc mi de gamegarajdan almıştım gayet memnun kaldım ve tekrar yeni pc alma arayışına girdim yeni nesil bişi olsun istedim ondan 5k serisi tercih etmek istiyorum bu parçalar ile olur mu sizce

Hocam FSP gayet kaliteli diye biliyorum. En baba markalardan. Niye öyle dediniz?

FSP benim kuzenim de var kendisi çok memnun olmadığını söylemişti ondan kafam da yer edinmiş. Şimdi arkadaş yazınca da tekrar aklıma geldi dikkat etmemiştim. Bilmiyorum ama gene de belki iyidir.

@ozguven_askim, daha önce ismini hiç duymadığım için tereddüte düşmüştüm. Daha önceden kullandığınız bir PSU mu?

Peki kasa genel olarak alınabilir mi çoğu yere baktım yani en fiyat performans ve parçaları kaliteli olan bu diyebilirim diğerleri 160 bin civarından başlıyor gereksiz geldi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…