RTX 5080 R7-9800x3D sistem alınır mı?

@ozguven_askim, daha önce ismini hiç duymadığım için tereddüte düşmüştüm. Daha önceden kullandığınız bir PSU mu?

Hayır kullanmadım. Ama en forumlarda hep en üst seviye ürünlerden diye çok bahsettikleri için gayet beğendiğim güven veren markadır benim gözümde örnek: FSP PSU alınır mı?

Efendim ne olduğunu bile bilmiyorum orada başka PSU'lar da var yani benim için kaliteli olsun ugraştırmasın 3 5 neyse fazladan veririm sorun değil.

Hocam FSP iyi marka 850 watt yeterli olacaktır ama ilerisini düşünüyorsanız 1000 watt olanı tercih edin ve 80+ Gold.

Hocam FSP iyi marka 850 watt yeterli olacaktır ama ilerisini düşünüyorsanız 1000 watt olanı tercih edin ve 80+ Gold

En garantisi neyse o olsun 1000 watt almak mantıklı o zaman çünkü ben sonradan keşke şöyle alsaydım böyle alsaydım demeyi hiç sevmiyorum pişmanlık yaşamak istemem ondan dolayı en mantıklı iyi olan neyse o olmasını istiyorum

En garantisi neyse o olsun 1000 watt almak mantıklı o zaman çünkü ben sonradan keşke şöyle alsaydım böyle alsaydım demeyi hiç sevmiyorum pişmanlık yaşamak istemem ondan dolayı en mantıklı iyi olan neyse o olmasını istiyorum.

Ve sitede gidip bakabilirsiniz isterseniz yani her parçaya bir sürü başka altarnatif seçilebiliyor ondan dolayı belki gözünüze çarpan daha iyi olacağını düşündüğün bir şey varsa onu seçmek isterim vaktiniz varsa eğer.

850W gayet yeterli hiç boşuna masraf etmeyin.

Peki dediğim gibi eğer vaktiniz varsa sitede her parça için farklı altarnatifler var bakıp bana daha mantıklı olan varsa söyleme şansınız var mı RAM'lerdir SSD'dir falan şu anki bilgisayarım da

Samsung 970 EVO Plus 1TB​

Var ekstra bu da olacak elim de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı