RTX 5080 Super sizce çıkar mı?

572550

Hectopat
İncelediğim leaklere göre 5080 ile 5090 arasında bayağı bir fark var. Sizce araya 5080 Super sıkıştırırlar mı? Bu kartlar sizce ne zaman çıkar? konu başlığı yanlış olmuş super yazacaktım değiştiremedim

Sırf oyun amaçlı üretilmiş bir ekran kartının 6 haneli birim fiyata sahip olacağı gerçekten üzücü bir durum.

4060 8 GB kullanıyorum VRAM bazı oyunlarda yetmemeye başladı kas gücü olarak da bana göre zayıf CoD gibi oyunlarda. AMD üst segment kartlardan çekildi. Önümde 2 seçenek var 4080 Super almak veya RTX 5000 serisinden almak ama aşırı overpriced bir şey geliyormuş gibime geliyor. DLSS 4 gelir mi gelmez mi RTX 4000 serisine bilemiyorum 3000 serisine yaptıkları gibi olmasını istemiyorum o kadar karta bir para vereceksek

4060 8 GB kullanıyorum VRAM bazı oyunlarda yetmemeye başladı kas gücü olarak da bana göre zayıf CoD gibi oyunlarda. AMD üst segment kartlardan çekildi. Önümde 2 seçenek var 4080 Super almak veya RTX 5000 serisinden almak ama aşırı overpriced bir şey geliyormuş gibime geliyor. DLSS 4 gelir mi gelmez mi RTX 4000 serisine bilemiyorum 3000 serisine yaptıkları gibi olmasını istemiyorum o kadar karta bir para vereceksek.

NVIDIA VRAM konusunda çok cimri davranıyor o yüzden AMD kullanmaya başlamıştım.

NVIDIA VRAM konusunda çok cimri davranıyor o yüzden AMD kullanmaya başlamıştım.
hayır işin garibi 5000 serisi gibi performans farkı olan bir seriye geçerken vrami de arttırırsın değil mi 5080 16gb. o yüzden konu açtım araya bence 5080 super sıkıştırabilirler çünkü 16 gb ne abi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı