İncelediğim leaklere göre 5080 ile 5090 arasında bayağı bir fark var. Sizce araya 5080 Super sıkıştırırlar mı? Bu kartlar sizce ne zaman çıkar?
2025'in ilk yarısında hepsi çıkar bence.İncelediğim leaklere göre 5080 ile 5090 arasında bayağı bir fark var. Sizce araya 5080 Super sıkıştırırlar mı? Bu kartlar sizce ne zaman çıkar? konu başlığı yanlış olmuş super yazacaktım değiştiremedim
Türkiye fiyatı kaç olur sizce, 4080 Super almayı düşünüyordum 50-55 k bandında mı olur yoksa daha mı yüksek olur.
Sırf oyun amaçlı üretilmiş bir ekran kartının 6 haneli birim fiyata sahip olacağı gerçekten üzücü bir durum.Ülkemizde minimum 1000 dolardan başlar en alt serisi 5080 2 bin dolar civarı olabilir 5090 zaten 2.5-3K dolar bandında olur muhtemelen.
Sırf oyun amaçlı üretilmiş bir ekran kartının 6 haneli birime sahip olacağı gerçekten üzücü bir durum.
Sırf oyun amaçlı üretilmiş bir ekran kartının 6 haneli birim fiyata sahip olacağı gerçekten üzücü bir durum.
4060 8 GB kullanıyorum VRAM bazı oyunlarda yetmemeye başladı kas gücü olarak da bana göre zayıf CoD gibi oyunlarda. AMD üst segment kartlardan çekildi. Önümde 2 seçenek var 4080 Super almak veya RTX 5000 serisinden almak ama aşırı overpriced bir şey geliyormuş gibime geliyor. DLSS 4 gelir mi gelmez mi RTX 4000 serisine bilemiyorum 3000 serisine yaptıkları gibi olmasını istemiyorum o kadar karta bir para vereceksek.
hayır işin garibi 5000 serisi gibi performans farkı olan bir seriye geçerken vrami de arttırırsın değil mi 5080 16gb. o yüzden konu açtım araya bence 5080 super sıkıştırabilirler çünkü 16 gb ne abiNVIDIA VRAM konusunda çok cimri davranıyor o yüzden AMD kullanmaya başlamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.