Suprim şu an 150K, 120K bandına düşerse direkt alabilirsin.
Hocam 5080 hemen hemen 9070 XT ile aynı performansı veriyor. X2 katı kadar fiyat vermek ne kadar mantıklı RTX 5080 e? Render vesaire karıştırmıyorum, oyun için konuşuyorum.Bıraz daha bekleyıp 24 GB belleklı 5070 Ti'ya da 5080 almak mantıklı senın ıcın. Fıyatlar bıraz daha yukselecektır ama 5090'nın yıne hemen hemen yarı fıyatına gelecek. Bunları oyun amaclı kullanacagın ıcın soyluyorum. Icerık uretıcı olsaydın bu konuyu acmazdın zaten.
Hocam 5080 hemen hemen 9070 XT ile aynı performansı veriyor. X2 katı kadar fiyat vermek ne kadar mantıklı RTX 5080'e? Render vesaire karıştırmıyorum, oyun için konuşuyorum.
Hocam kesinlikle doğru söylüyorsun. Burada tamamen maddiyat önemli.Dostum AMD NVIDIA secımı tamamen butceye baglıdır. Bu adam keyfı 5090 dusunurken AMD kanadından kart oneremezsın. Oyun amaclı sıstemler ıcın bende 5080'nın gereksız oldugunu dusunuyorum. Aynı bellek boyutunda kı 5070 Ti cok daha mantıklı bır secımdır. Bütçe bu karta da yetmıyorsa dedıgın gıbı 9070 XT alınabılır.
Hocam kesinlikle doğru söylüyorsun. Burada tamamen maddiyat önemli.
Kimisi full ASUS, MSI sistem dizer, zevk renk meselesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.