RTX 5090 sistem toplama

Paylaştığım sistem alınır mı? İşlemci sıvı soğutucuyu ve güç kaynağını öylesine seçtim, kasa ise en ucuzunu seçeyim dedim :)

Eki Görüntüle 2507724

205k forumda şu ana kadar topladığım en iyi sistem herhalde :D

205k forumda şu ana kadar topladığım en iyi sistem herhalde :D

O anakarta 30k vermek mi🤔

PSU ve Sıvı soğutucu itopya sitesinde önerilen ürünlerdi, o yüzden öylesine seçtim. Zaten Kasa'da gözümün önünde olmayacak yani öyle renkli/ışıklı vs şeyler olmasının bir önemli yok benim için,hatta olmazsa daha iyi olur:)

Tüm sistem işini sağlam, düzgün ve mümkünse uzuuunn süre sıkıntısız yerine getirsin yeter:)

@Xitana hocam, @Mantar09 ile anakart hariç diğer önerileriniz aynı gibi, sadece ekran kartı olarak Gainward'ı önermişsiniz, neden acaba sorabilir miyim?

@EmrePe hocam bir önceki sayfada yazmıştım🙏

PSU ve sıvı soğutucu İtopya sitesinde önerilen ürünlerdi, o yüzden öylesine seçtim. Zaten Kasa'da gözümün önünde olmayacak yani öyle renkli/ışıklı vs şeyler olmasının bir önemli yok benim için, hatta olmazsa daha iyi olur:)

Tüm sistem işini sağlam, düzgün ve mümkünse uzuuunn süre sıkıntısız yerine getirsin yeter:)

@Xitana hocam, @Mantar09 ile anakart hariç diğer önerileriniz aynı gibi, sadece ekran kartı olarak Gainward'ı önermişsiniz, neden acaba sorabilir miyim?

@EmrePe hocam bir önceki sayfada yazmıştım🙏

Ondan bir yüksek kart INNO3D tasarımı çok kötü, GameRock'un soğutması kötü derken 15k fazla olan modelde Gainward 131kya MSI var anca 16k çıkmanız gerekiyor yani.

Ondan bir yüksek kart INNO3D tasarımı çok kötü, GameRock'un soğutması kötü derken 15k fazla olan modelde Gainward 131kya MSI var anca 16k çıkmanız gerekiyor yani.
Hocam kusura bakmayın, bu dediğinizi anlayamadım:/ Cahile anlatır gibi anlatırsanız memnun olurum:)

Birde neden AMD ? Açıkçası galiba Intel olmasını tercih ederim. Intel tercih nedenim, önceki sayfada da söyledim, belki sizlere saçma gelebilir ama, AMD'ye yıllar önce gıcık oldum, o yüzden:)

Hocam kusura bakmayın, bu dediğinizi anlayamadım:/ cahile anlatır gibi anlatırsanız memnun olurum:)

Bir de neden AMD? Açıkçası galiba Intel olmasını tercih ederim. Intel tercih nedenim, önceki sayfada da söyledim, belki sizlere saçma gelebilir ama, AMD'ye yıllar önce gıcık oldum, o yüzden:)

"Yıllar önce" AMD o yılları geride bırakalı çok oldu, artık Intel'den çok daha üst bir seviyedeler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı