Kratosun Veliahtı Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 905 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 RAM 2x8 GB 3200 MHz Ekran kartı RX 6700XT Red Devil 12 GB İşlemci Ryzen 5 5600 Resimdeki gibi bir sorunla karşılaşıyorum çok saçma değil mi? Ayarları yükseltince de anlık olarak drop giriyor. Bir de işlemci çok ısınıyor diye derece sabitleme işlemi yapmıştım ondan mı oluyor acaba?
Resimdeki gibi bir sorunla karşılaşıyorum çok saçma değil mi? Ayarları yükseltince de anlık olarak drop giriyor. Bir de işlemci çok ısınıyor diye derece sabitleme işlemi yapmıştım ondan mı oluyor acaba?
KS KS Kratosun Veliahtı Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 905 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #11 VGAMonitorluAdam dedi: Kasanız fena değil aslında, gerçi kasa kaynaklı bir sorun olsa GPU'da ısınır zaten. Sorun termal macunda diye düşünüyorum ben. Bunun için ayrı konu açın. Yakın zamanda piyasaya göz atmadım, öneride bulunamayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekil düşünüyorum hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Kasanız fena değil aslında, gerçi kasa kaynaklı bir sorun olsa GPU'da ısınır zaten. Sorun termal macunda diye düşünüyorum ben. Bunun için ayrı konu açın. Yakın zamanda piyasaya göz atmadım, öneride bulunamayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekil düşünüyorum hocam teşekkürler