Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 RTX olmayan kartta RTX açabiliyormuşuz doğru mu ?
Çözüm Zakramoreas 15 Aralık 2020 Yang Mills dedi: Nerden duydunuz bunu? Açamazsınız RTX. RTX 2060 üstü kartlarda açman gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır, belirli 10 ve 16 serisi kartlarda RTX açılabilir GeForce GTX Ekran Kartları için Ray Tracing Desteği Geldi NVIDIA tarafından GeForce GTX 10 ve GTX 16 serisi grafik kartlarında ray tracing (ışın izleme) teknolojisini kullanımına imkan veren yeni sürücü www.technopat.net
Yang Mills dedi: Nerden duydunuz bunu? Açamazsınız RTX. RTX 2060 üstü kartlarda açman gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır, belirli 10 ve 16 serisi kartlarda RTX açılabilir GeForce GTX Ekran Kartları için Ray Tracing Desteği Geldi NVIDIA tarafından GeForce GTX 10 ve GTX 16 serisi grafik kartlarında ray tracing (ışın izleme) teknolojisini kullanımına imkan veren yeni sürücü www.technopat.net
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Aralık 2020 #2 Yang Mills dedi: Nerden duydunuz bunu? Açamazsınız RTX. RTX 2060 üstü kartlarda açman gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır, belirli 10 ve 16 serisi kartlarda RTX açılabilir GeForce GTX Ekran Kartları için Ray Tracing Desteği Geldi NVIDIA tarafından GeForce GTX 10 ve GTX 16 serisi grafik kartlarında ray tracing (ışın izleme) teknolojisini kullanımına imkan veren yeni sürücü www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Yang Mills dedi: Nerden duydunuz bunu? Açamazsınız RTX. RTX 2060 üstü kartlarda açman gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır, belirli 10 ve 16 serisi kartlarda RTX açılabilir GeForce GTX Ekran Kartları için Ray Tracing Desteği Geldi NVIDIA tarafından GeForce GTX 10 ve GTX 16 serisi grafik kartlarında ray tracing (ışın izleme) teknolojisini kullanımına imkan veren yeni sürücü www.technopat.net
KS KS Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Zakramoreas dedi: Hayır, belirli 10 ve 16 serisi kartlarda RTX açılabilir GeForce GTX Ekran Kartları için Ray Tracing Desteği Geldi NVIDIA tarafından GeForce GTX 10 ve GTX 16 serisi grafik kartlarında ray tracing (ışın izleme) teknolojisini kullanımına imkan veren yeni sürücü www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten bilmiyordum teşekkürler. Orada GTX 1660 Ti ve GTX 1660 yazıyor. Super neden yazılmıyor? Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Hayır, belirli 10 ve 16 serisi kartlarda RTX açılabilir GeForce GTX Ekran Kartları için Ray Tracing Desteği Geldi NVIDIA tarafından GeForce GTX 10 ve GTX 16 serisi grafik kartlarında ray tracing (ışın izleme) teknolojisini kullanımına imkan veren yeni sürücü www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten bilmiyordum teşekkürler. Orada GTX 1660 Ti ve GTX 1660 yazıyor. Super neden yazılmıyor?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Aralık 2020 #4 Yang Mills dedi: Hocam gerçekten bilmiyordum teşekkürler. Orada GTX 1660 Ti ve GTX 1660 yazıyor. Super neden yazılmıyor? Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir bilgim yok Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: Hocam gerçekten bilmiyordum teşekkürler. Orada GTX 1660 Ti ve GTX 1660 yazıyor. Super neden yazılmıyor? Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir bilgim yok
KS KS Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 Zakramoreas dedi: Bu konuda bir bilgim yok Genişletmek için tıkla... DLSS'de bekliyoruz o zaman. Konu taşınmış mesajımı başlığa uygun değiştiriyorum. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Bu konuda bir bilgim yok Genişletmek için tıkla... DLSS'de bekliyoruz o zaman. Konu taşınmış mesajımı başlığa uygun değiştiriyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 15 Aralık 2020 #6 Yang Mills dedi: Hocam gerçekten bilmiyordum teşekkürler. Orada GTX 1660 Ti ve GTX 1660 yazıyor. Super neden yazılmıyor? Genişletmek için tıkla... Zakramoreas dedi: Bu konuda bir bilgim yok Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 1660 Super sonradan çıktı o yüzden oraya yazılmamış yoksa 1660 Super daha güncel diğer kartlara göre. Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: Hocam gerçekten bilmiyordum teşekkürler. Orada GTX 1660 Ti ve GTX 1660 yazıyor. Super neden yazılmıyor? Genişletmek için tıkla... Zakramoreas dedi: Bu konuda bir bilgim yok Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 1660 Super sonradan çıktı o yüzden oraya yazılmamış yoksa 1660 Super daha güncel diğer kartlara göre.
KS KS Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #7 @Zakramoreas bu konuyu oluşturdunuz ama benim açmak istediğim konu sırada kaldı. Az bir süreyle konu açamıyoruz. Nasıl olacak? Artı 0 Eksi
@Zakramoreas bu konuyu oluşturdunuz ama benim açmak istediğim konu sırada kaldı. Az bir süreyle konu açamıyoruz. Nasıl olacak?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Aralık 2020 #8 Yang Mills dedi: @Zakramoreas bu konuyu oluşturdunuz ama benim açmak istediğim konu sırada kaldı. Az bir süreyle konu açamıyoruz. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Siz konuyu daha önceden açtıysanız problem yok Şu an onaydan geçmeyi bekliyor olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: @Zakramoreas bu konuyu oluşturdunuz ama benim açmak istediğim konu sırada kaldı. Az bir süreyle konu açamıyoruz. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Siz konuyu daha önceden açtıysanız problem yok Şu an onaydan geçmeyi bekliyor olarak gözüküyor.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 15 Aralık 2020 #9 Açılabiliyor yazıyor ancak destekleyen oyun yok galiba. Ayrıca DLSS beklentinizde olmasın bir performans alamazsınız RTX kartınız olmadan. Artı 0 Eksi
Açılabiliyor yazıyor ancak destekleyen oyun yok galiba. Ayrıca DLSS beklentinizde olmasın bir performans alamazsınız RTX kartınız olmadan.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 15 Aralık 2020 #10 Yang Mills dedi: RTX olmayan kartta RTX açabiliyormuşuz doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Doğrudur ancak pek FPS alacağınızı sanmam. Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: RTX olmayan kartta RTX açabiliyormuşuz doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Doğrudur ancak pek FPS alacağınızı sanmam.