RTX için R5 2600 işlemci yeterli mi?

  • Konuyu başlatan 4NK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.011

4NK

Decapat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
8
Merhabalar, buradaki açtığım ilk konu bu olacak. RTX 3070 almayı planlıyorum, 2K monitörde R5 2600 ne kadar darboğaz yapar? Bir miktar darboğaz yapacağını biliyorum, sizce upgrade masrafına değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, 3600 ile 9900K arasındaki fiyat farkını bildiğinizi düşünüyorum. Bir de Z serisi anakart var elbette. Soğutucuyu unutmuşum.
 
RAM mutlaka 16 olsun, yeterli olur. Gerekirse iyi bir soğutucu(Tavsiyem Noctua) alıp ufak bir OC yapabilirsiniz. Çözünürlük 1080P üstüne çıktığında işlemciye düşen yük oldukça azalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı