Burada sana RTX alma diyenlerin kaçının RTX'i var çok merak ediyorum. Metroda RTX kapalı 120 alıyorsam RTX açınca 80'e düşüyor DLSS açınca geri 110-120'ye çıkıyor zaten. Ayrıca fiyat olarak da bakarsak RTX kartlar kendileriyle eşdeğer güçte olan GTX kartlardan daha ucuz, en azından benim araştırdığım kartlarda öyle. 6-7-8 bin TL'ye GTX 1080 Ti almaktansa 4500'e RTX 2080 aldım. Ve ilerde sürücü desteğiyle RTX kartlar oyunlarda daha stabil ve yüksek performans verebilecek.-40 FPS için bunu kullanan var mı gerçekten? Metro Exodus falan bu olmadan da güzel gözüküyor akıcılıktan vazgeçip bu "teknoloji demosunu" kullanan var mı? Neden RTX emekleme aşamasındayken kullanıcılar RTX yoksa almam kafasına giriyor?
Bu adamın dediğinin aynısı. Ayrıca kart alacaktım yavaş yavaş sistemi güncellemek amacım. Ekran kartından başladım 2070 S aldım. Gidip 1080 Ti mı alaydım. Hem ucuza aldım baya bi.RTX 2060S var yani zaten destekleyen oyun 3-4 tane kısıtlı. FPS oyunlarda kullanmazsın göz yoruyor parlıyor. Onun dışında hikayeli oyunlarda kullanırsın aa güzel hoşmuş diyip geçersin yani.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.