RTX ve R7 9800x3D sistem uyumlu mu?

Vortex777

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bilgisayar toplamaya karar verdim ama parçaların uyum konusunda sıkıntı yaşıyorum. Attığım parçalar birbiriyle uyumlu mu?

Ekran kartı: ASUS TUF RTX 4080s.
İşlemci: R7 9800x3D.
Anakart: ASUS TUF B650 Plus Wi-Fi

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, bilgisayar toplamaya karar verdim ama parçaların uyum konusunda sıkıntı yaşıyorum. Attığım parçalar birbiriyle uyumlu mu?

Ekran kartı: ASUS TUF RTX 4080s.
İşlemci: R7 9800x3D.
Anakart: ASUS TUF B650 Plus Wi-Fi
Sorun yaşıyorum derken, kafamda soru işareti mi var demek istediniz? Yoksa parçaları aldım problem var mı demek istediniz? Parçalar birbiriyle uyumlu çünkü.

Sorun yaşıyorum derken, kafamda soru işareti mi var demek istediniz? Yoksa parçaları aldım problem var mı demek istediniz? Parçalar birbiriyle uyumlu çünkü.
Daha almadım ama anakart ın inceleme videolarına baktım ryzen 7000 serisi ile uyumlu dediler yani 7800x3d veya 7950x3d işlemcileriyle benim alacağım işlemci de 9000 serisi olunca aklımda soru işareti oldu acaba uyumlu değil mi diye

Anakart ile işlemci uyumluysa sorun olmaz. İşlemcinle ekran kartın gayet uyumlu, yeterli.

Zaten onu soruyorum anakart ile işlemci uyumlu mu veya bu sisteme bu anakart gider mi?

Evet uyumlu ve fazlasıyla yeterli. Anakart 6400MHz ve ikisi de AM5 yani fazlasıyla yeterli ve uyumlu, şimdiden hayırlı olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı