GPU kullanımım %80'in üstüne çıktığında ses robotikleşmeye başlıyor. %10-%15 arası bir GPU kullanımı oluyor RTX Voice'in zaten. Oyunlarda performansı düşürüyor bir tık ama ondan yana sıkıntım yok şu ses robotikleşmesi olmasa sıfır sıkıntı. GPU odaklı bir oyun oynadığım zaman ses robotlaşıyor otomatik. Görev yöneticisinden öncelik atamayı denedim, Windows grafik ayarlarından GPU'yu seçip Yüksek Performans olarak seçmeyi denedim fakat sonuç yine aynı. Steelseries Sonar programına geçiş yapacağım tekrardan. Ondan memnun değildim ama Krisp, RTX Voice, SteelSeries Sonar üçlüsünden en çok SteelSeries'in programı işimi görüyor. Aslında Krisp'de güzel program ama onu da kullanacaksam fazla pahalı olduğu için mecbur korsan kullanmam gerekiyor onda da içim rahat etmiyor. Her güncelleme geldiğinde elle yeni korsan sürümünü bulup indirip güncelleyesim geliyor bu da beni yoruyor açıkçası
Şuan için SteelSeries Sonar'a geçiş yapacağım tekrardan. En azından farklı bir program bulana kadar veya RTX Voice'e bir çözüm bulana kadar.