Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, gürültü engelleyici olarak RTX Voice programını kullanmak istiyorum. Lâkin bildiğiniz üzere GPU'nun gücü ile çalışan bir program olduğu için GPU'yu zorlayan oyunlarda ses robotlaşıyor. Buna çözüm olarak görev yöneticisinden öncelik olarak "Yüksek" değerini atamayı denedim. Eskiye nazaran daha iyi oyunun tamamında değil bazı yerlerinde ses robotikleşiyor fakat yine de yeterli değil. Bu programı kusursuz olarak kullanmanın bir yolu var mı acaba? Görev yöneticisinden "Yüksek" öncelik atamak haricinde neler yapılabilir?
Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600
16GB Ram
GTX 1660 Tİ
Not:
Alternatif olarak Steelseries Sonar ve Krisp programlarını denedim. Steelseries'in performansından memnun değilim pek. Arada sırada çok fazla klavye sesi alıyor. Düzgün çalışmıyor yani, bir klavye sesi almıyor bir alıyor. Klavyem mekanik olduğu için böyle bir program kullanmam şart bu arada. Krisp uygulaması ile de sesimde arada sırada patlamalar oluşuyor. En iyi sonucu RTX Voice veriyor fakat onda da şu robotlaşma sorununu çözemedim tam olarak.
Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600
16GB Ram
GTX 1660 Tİ
Not:
Alternatif olarak Steelseries Sonar ve Krisp programlarını denedim. Steelseries'in performansından memnun değilim pek. Arada sırada çok fazla klavye sesi alıyor. Düzgün çalışmıyor yani, bir klavye sesi almıyor bir alıyor. Klavyem mekanik olduğu için böyle bir program kullanmam şart bu arada. Krisp uygulaması ile de sesimde arada sırada patlamalar oluşuyor. En iyi sonucu RTX Voice veriyor fakat onda da şu robotlaşma sorununu çözemedim tam olarak.