RTX2000 serisi laptop alınmalı mı?

Bütçe
16000

Mert4898

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, dün Monster Tulpar T5 v21 ürününü sipariş ettim. Bugün 3000 serisi hakkında fiyat bilgileri güncellenince biraz ikilemde kaldım. RTX 3000 serisi Amerika için fiyat listesi bu şekilde.

Sizce Türkiye fiyatları nasıl olacak? 2070 Super ve 3070 arasında fiyat/performans oranı nasıl olur? Tam anlayamadım çünkü hiç benchmark yok mobil kartlar için. Ayrıca akşam saatlerinde Monster Instagram adresinden RTX 3000 serisi için çok yakında duyurusu paylaşıp 15 dakika sonra paylaşımı kaldırdı😂.

Sizce aldığım ürünü iade edip 3070 modelini beklemeli miyim?

İstersen bekle. Ayrıca keşke monster almasaydın.

Fiyat bandı 2000 serisine yakın bence beklememek için bir sebep yok. Ben de aynı ikilemde kalmıştım ama bu fiyat seviyelerinde olacağını tahmin etmemiştim paylaştığınız için teşekkürler, birkaç ay daha bekleyeceğim.
Not: 3000 serisi çıktığı için bir umut 2000 serisinde bir indirim uygulanırsa bile işinize gelebilir ama size kalmış elbette yanlış bilgi vermeyelim.

İstersen bekle. Ayrıca keşke monster almasaydın.
Laptop çok güzelmiş tasarım olarak beğendim bende laptop alacağım bir süre daha bekleyeyim en iyisi.

Fiyat bandı 2000 serisine yakın bence beklememek için bir sebep yok. Ben de aynı ikilemde kalmıştım ama bu fiyat seviyelerinde olacağını tahmin etmemiştim paylaştığınız için teşekkürler, birkaç ay daha bekleyeceğim.
Not: 3000 serisi çıktığı için bir umut 2000 serisinde bir indirim uygulanırsa bile işinize gelebilir ama size kalmış elbette yanlış bilgi vermeyelim.
İnce Hesap bir kaç laptop eklemiş ve 3060 fiyatları bile 21.000 üstü... Türkiye bu konuda pek yardımcı olmayacak gibi bize.

Eğer ürünü iade etmezseniz ürün deneyiminizi paylaşır mısınız? Bende Tulpar 19.7.1 almayı planlıyorum ilerleyen zaman içerisinde.
Eğer ürünü iade etmezseniz ürün deneyiminizi paylaşır mısınız? Bende Tulpar 19.7.1 almayı planlıyorum ilerleyen zaman içerisinde.
Sebebini bilmiyorum ama monster ürünlerini için kötü eleştiriler yazıyorlar genelde.

İnce hesap birkaç laptop eklemiş ve 3060 fiyatları bile 21.000 üstü... Türkiye bu konuda pek yardımcı olmayacak gibi bize.

RTX 2000 serisi için bir indirim söz konusu olabilir mi acaba? Ben de @T21 gibi Tulpar 19.7.1 almayı düşünüyordum çünkü.

Sebebini bilmiyorum ama monster ürünlerini için kötü eleştiriler yazıyorlar genelde.
Ben de çok fazla olumsuz yorum duydum açıkçası, ister istemez korkutuyor insanı ama bütçemi diğer markalara göre ayarladığımda çok daha düşük özelliklere maruz kalıyoruz.

RTX 2000 serisi için bir indirim söz konusu olabilir mi acaba? Ben de @T21 gibi Tulpar 19.7.1 almayı düşünüyordum çünkü.

Ben de çok fazla olumsuz yorum duydum açıkçası, ister istemez korkutuyor insanı ama bütçemi diğer markalara göre ayarladığımda çok daha düşük özelliklere maruz kalıyoruz.
Yorumuna hak veriyorum.
Bilgisayarı alınca görürüz artık ne olacağını. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı