RTX2060 Alınır mı?

Asetra

Megapat
Yer
Hatay/İskenderun
İyi forumlar,

Sosyal de bir çok konu okudum ama hepsi 3-4 ay önce ki konulardı. Bende taze bilgiler almak için yeni konu açayım dedim.
Ekran kartı yükseltmesi yapmayı planlamaktayım. İlk aklıma RTX2060 geldi alınır mı? Yoksa bekleyip başka karta mı yöneleyim? Bu konu hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Sistemim:
İşlemci:i5 7400 (Yakın zamanda değiştirdim)
Anakart: MSI B250M Gaming Pro
Güç kaynağı:High Power 500W 80+ 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı
Ekran kartı: MSI GTX1050TI (Mevcut kullandığım kartım.)

RTX2060 alınca güç kaynağını da değiştirmem gerekecek mi?

Bu seri zaten yeni çıkmadı mı?
Yeni kartların gelmesi biraz zaman alır bence, belki ara modeller gelir. Ama fiyatları çok etkileyeceğini düşünmüyorum.

Nvidia nin yeni cikarcagini sanmiyorum onumuzdeki 2 yil, cikarsa bile alt seviyeler.icin cikarir.

Rtx 2060 ust duzey ve gtx 1080 ile suan icin esit ama 1 yil icinde onune gececek olan bir karttir, kesinlikle tavsiye edilir

Nvidia nin yeni cikarcagini sanmiyorum onumuzdeki 2 yil, cikarsa bile alt seviyeler.icin cikarir.

Rtx 2060 ust duzey ve gtx 1080 ile suan icin esit ama 1 yil icinde onune gececek olan bir karttir, kesinlikle tavsiye edilir
Peki bu bağlam da aldığım da güç kaynağı ile ilgili sorun yaşar mıyım? Onu da değiştirmem gerekecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…