RTX2060 Alınır mı?

Islemciyi degistirmen lazim senin, 1660 da bile belli bir miktar darbogaz olacaktir bu islemci ile
Yakın zaman da aldığım için işlemci değiştirmeye sıcak bakmıyorum şuan. O zaman ben GTX 1660+I5 7400 test videolarına göz gezdireyim. Peki aldım varsayalım GTX 1660 ı güç kaynağı şuan ki olsa sıkıntı yaşamıyorum değil mi?
Böbreklerinize bağlı :d
😃

Hocam rtx 2060 dusunen araştırmacı, temkinli bir insan olarak i5 7400 nasil aldınız hayretler içerisindeyim gerçekten. Sağlık olsun hediye, ucuz vs gelmiştir belki... Benim önerim yazdıklarınızdan yola çıkarak 1660 vey 590 olur, güç kaynağını değiştirmeye gerek olmaz diye düşünuyorum fakat yüzde 90 civarlarında çalışacaktır psu

Hocam rtx 2060 dusunen araştırmacı, temkinli bir insan olarak i5 7400 nasil aldınız hayretler içerisindeyim gerçekten. Sağlık olsun hediye, ucuz vs gelmiştir belki... Benim önerim yazdıklarınızdan yola çıkarak 1660 vey 590 olur, güç kaynağını değiştirmeye gerek olmaz diye düşünuyorum fakat yüzde 90 civarlarında çalışacaktır psu

Haklısınız fakat işlemciyi aldığım zaman aklımda böyle bir fikir yoktu. Ekran kartı değiştiririm diye düşünmüyordum. Son zamanlar da düşünmeye başladım aslında bende üzüldüm işlemciyi öyle aldığıma ama yapacak bir şey yok artık. GTX 1660 alıp kullanıp bir zaman sonra tekrar işlemci değiştiricez olmadı. Hepinize yorumlarınız için teşekkürler GTX 1660 almaya karar kıldım. İyi forumlar. Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı