RTX2060 Dual 80 derece oluyor

cihancebic17

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus Rtx2060 6GB Dual
Anakart
Asus B450-m
İşlemci
ryzen 5 3500x
Merhabalar ekran kartı boştayken 45-50 derece arasında ama thehunter: Call of The Wild'a girince oyunun ortasında 80 derece sabit oynuyorum grafikler ise ultradaydı düşürdüm yine bir şey fark etmedi. Bunu nasıl halledebilirim soğutmasını?

Normaldir bildiğim kadarıyla ASUS Dual ve tek fanlı Phoenix modellerinde sıcaklık yüksek oluyordu. 80 derece normal diye biliyorum.

Normaldir bildiğim kadarıyla ASUS Dual ve tek fanlı Phoenix modellerinde sıcaklık yüksek oluyordu. 80 derece normal diye biliyorum.
Dual ile Phoenix aynı soğutma yapısını kullanmıyor.

@cihancebic17
Kasanız nedir? Belirli bir dönem bu ekran kartını kullandım. Maksimum yükte 74'ü geçmemesi gerekir.

O kart için normal Full yükte kasanın hava akışına göre 75-80 arası değişir. Kasan hava akışı açısından iyiyse Full yükte 77 dereceleri görür kötüyse 80-82 civarına kadar çıkar. Dual EVO 2060'ın soğutma bloğu çok iyi değil ASUS maalesef 2060 Dual serisinde ilk nesil DirectCU II sistemini kullanmış gerçekten felaket iş yapmış sonradan yaptıkları hatanın farkına vardılar 3060 Dual serilerinde toparladı daha kalın soğutma bloğu kullandı. O kart için tek çözüm UV yapmak 5-10 derece düşüş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı