FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 14 Temmuz 2020 #1 RTX 2060 kullanıyorum ve oyunlarda internetteki Benchmark videolarına nazaran 10-15 FPS düşük alıyorum. Bu normal mi? Eğer anormal ise nasıl çözerim?
RTX 2060 kullanıyorum ve oyunlarda internetteki Benchmark videolarına nazaran 10-15 FPS düşük alıyorum. Bu normal mi? Eğer anormal ise nasıl çözerim?
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 14 Temmuz 2020 #11 OCsici dedi: Bu aradaki farkı oluşturmaya yeter. Genişletmek için tıkla... Ben de overclock yapmak isterdim ama R5 3600 normal hali bile stok soğutucuda alev topu olduğu için yapamıyorum. Artı 0 Eksi
OCsici dedi: Bu aradaki farkı oluşturmaya yeter. Genişletmek için tıkla... Ben de overclock yapmak isterdim ama R5 3600 normal hali bile stok soğutucuda alev topu olduğu için yapamıyorum.
OCsici Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 345 14 Temmuz 2020 #12 FalconPaw dedi: Ben de overclock yapmak isterdim ama R5 3600 normal hali bile stok soğutucuda alev topu olduğu için yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... GPU soğutmanız iyiyse GPU'yu OC yapmanız daha büyük bir fark oluşturur. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Ben de overclock yapmak isterdim ama R5 3600 normal hali bile stok soğutucuda alev topu olduğu için yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... GPU soğutmanız iyiyse GPU'yu OC yapmanız daha büyük bir fark oluşturur.
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 14 Temmuz 2020 #13 OCsici dedi: GPU soğutmanız iyiyse GPU'yu OC yapmanız daha büyük bir fark oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bozmaktan korkuyorum. Daha önce hiç yapmadım. Artı 0 Eksi
OCsici dedi: GPU soğutmanız iyiyse GPU'yu OC yapmanız daha büyük bir fark oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bozmaktan korkuyorum. Daha önce hiç yapmadım.