9600KF. Kendim bu sistemi kullanıyorum zaten. ROG 2060. Sizin karttan var bende de.
Üstadım hiç anlamıyorum açıkcası renderdan falan sadece alıp oyun oynayacağım sizce fazla ısınmadan, beni uzun ömürlü götürecek işlemci hangisidir? Ayrıca Ryzen 5 3600'ün stok Fan'ı iyi mi iş görür mü? 3600X'in stok fanı daha iyi diyorlar?
Bu sisteme Intel önerecek olsanız ne önerirdiniz?
Üstadım hiç anlamıyorum açıkcası renderdan falan sadece alıp oyun oynayacağım sizce fazla ısınmadan, beni uzun ömürlü götürecek işlemci hangisidir? Ayrıca Ryzen 5 3600'ün stok Fan'ı iyi mi iş görür mü? 3600X'in stok fanı daha iyi diyorlar?
Bu sisteme Intel önerecek olsanız ne önerirdiniz?
Sadece 3600X yerine 3600 + kule tipi soğutucu daha iyi olur çünkü 105W TDP değerine sahip bir işlemci 3600X.
üstadım hiç anlamıyorum açıkcası renderdan falan sadece alıp oyun oynayacağım sizce fazla ısınmadan, beni uzun ömürlü götürecek işlemci hangisidir? ayrıca ryzen 5 3600'ün stok fan'ı iyi mi iş görür mü ? 3600X'in stok fanı daha iyi diyorlar ?
bu sisteme intel önerecek olsanız ne önerirdiniz?
Bütçe yetmiyorsa 3300X'te alınabilir aslında. Güzel bir OC ile 4.3 GHz'e çıktı mı tadından yenmez.
9600KF. Kendim bu sistemi kullanıyorum zaten. ROG 2060. Sizin karttan var bende de.
9600KF ve 3600 fiyatları ve güçleri aynı ayarda zaten. Fiyatları çok yakın.
Bütçe yetmiyorsa 3300X'te alınabilir aslında. Güzel bir OC ile 4.3 GHz'e çıktı mı tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.