RTX2060 için işlemci önerisi

Üstadım hiç anlamıyorum açıkcası renderdan falan sadece alıp oyun oynayacağım sizce fazla ısınmadan, beni uzun ömürlü götürecek işlemci hangisidir? Ayrıca Ryzen 5 3600'ün stok Fan'ı iyi mi iş görür mü? 3600X'in stok fanı daha iyi diyorlar?

Bu sisteme Intel önerecek olsanız ne önerirdiniz?

Intel asla önermem 14 nm olup çok güç tüketiyor ve fiyatı yüksek bu durumda önerim R5 3600 ile 200 TL'lik kule tipi soğutucu.

Üstadım hiç anlamıyorum açıkcası renderdan falan sadece alıp oyun oynayacağım sizce fazla ısınmadan, beni uzun ömürlü götürecek işlemci hangisidir? Ayrıca Ryzen 5 3600'ün stok Fan'ı iyi mi iş görür mü? 3600X'in stok fanı daha iyi diyorlar?

Bu sisteme Intel önerecek olsanız ne önerirdiniz?

Intel 10. nesil olmayacaksa önermem.
Ben kullanıyorum aynı ekran kartı ve AMD Ryzen 5 3600 CPU maksimum 85 gördü yük altında.

Sadece 3600X yerine 3600 + kule tipi soğutucu daha iyi olur çünkü 105W TDP değerine sahip bir işlemci 3600X.

O.C yapmayacaksa stok soğutucu yeterli fakat senin de dediğin gibi ek bir soğutucu+R5 3600'da alınabilir.

üstadım hiç anlamıyorum açıkcası renderdan falan sadece alıp oyun oynayacağım sizce fazla ısınmadan, beni uzun ömürlü götürecek işlemci hangisidir? ayrıca ryzen 5 3600'ün stok fan'ı iyi mi iş görür mü ? 3600X'in stok fanı daha iyi diyorlar ?

bu sisteme intel önerecek olsanız ne önerirdiniz?

Intel almak istersen 10400F alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı